Οι νέες φωτογραφίες του Mary Poppins Returns αποκαλύπτουν ένα πολύχρωμο υπερθέαμα

Το κλασικό φιλμ του 1964 επιστρέφει με την Emily Blunt στον ομώνυμο ρόλο
10 Νοεμβρίου 2018 12:01
Οι νέες φωτογραφίες του Mary Poppins Returns αποκαλύπτουν ένα πολύχρωμο υπερθέαμα

Μέσα από το καινούργιο ειδικό αφιέρωμα του Entertainment Weekly δόθηκαν στη δημοσιότητα αρκετά νέα στιγμιότυπα για την επιστροφή της θρυλικής Mary Poppins. Στο Mary Poppins Returns τον ομώνυμο ρόλο ενσαρκώνει η Emily Blunt, η οποία στα μέχρι στιγμής trailer δείχνει ότι της πάει...γάντι. Η επιστροφή της μαγικής νταντάς έρχεται αφότου οι Banks έχασαν έναν δικό τους άνθρωπο. Ο Michael και η Jane από την πρώτη ταινία είναι πλέον ενήλικες, αλλά η κ. Πόπινς με τη βοήθεια του φανοκόρου φίλου της Jack (Lin-Manuel Miranda) θα φέρουν λίγη χαρά και τάξη στις ζωές των παιδιών της οικογένειας Banks. 

Τη σκηνοθεσία του φιλμ ανέλαβε ο Rob Marshall και όπως φαίνεται από τις νέες εικόνες η χρήση των μοντέρνων ειδικών εφέ θα φέρει ένα τουλάχιστον πιστό sequel τόσο στο στυλ όσο και στο ύφος της αυθεντικής ταινίας. Από το cast δεν λείπουν και άλλα λαμπρά ονόματα όπως οι: Ben Wishaw, Emily Mortimer,  Meryl StreepColin FirthAngela LansburyJulie WaltersDavid Warner, και Dick Van Dyke

Το Mary Poppins Returns (Η Μαίρη Πόπινς επιστρέφει) θα κάνει πρεμιέρα στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 20 Δεκεμβρίου 2018.