UglyDolls: Στο νέο trailer μία ομάδα παιχνιδιών μας θυμίζει την ομορφιά του διαφορετικού

Εξάλλου, δεν υπάρχει τίποτε πιο ωραίο από το να είσαι ο εαυτός σου!
10 Νοεμβρίου 2018 10:23
UglyDolls: Στο νέο trailer μία ομάδα παιχνιδιών μας θυμίζει την ομορφιά του διαφορετικού

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του THR, κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το UglyDolls, την επερχόμενη ταινία κινουμένων σχεδίων του Kelly Asbury (Gnomeo & Juliet) όπου ακούγονται οι φωνές των Kelly Clarkson, Nick Jonas και της Janelle Monáe.

Το εν λόγω animated μιούζικαλ της STX Entertainment εμπνέεται από την ομώνυμη μάρκα παιχνιδιών. Η υπόθεση του φιλμ εξελίσσεται στο ‘Uglyville’, μία μικρή πόλη με ιδιόμορφα κουκλάκια που ενθαρρύνει τους κατοίκους της να είναι όσο αντισυμβατικοί και διαφορετικοί επιθυμούν μακριά από όσα προστάζει ο κανόνας του ιδανικού. Όλοι τους ζουν χαρούμενοι και πλήρως συμφιλιωμένοι με τα ψεγάδια και τις ιδιαιτερότητες τους.

Όταν λοιπόν, επισκεφθούν την γειτονική πόλη της ‘Τελειότητας’ όπου κάθε τι βρίσκεται σε πλήρη αρμονία και συμμετρία, θα παραξενευτούν με την καθημερινότητα που έχουν οι παραδοσιακές κούκλες που εκπαιδεύονται να βγουν στον πραγματικό κόσμο. Οι νεοφερμένοι επισκέπτες θα μάθουν στους οικοδεσπότες τους να αποδέχονται την αυθεντική τους φύση με τα υπέρ και τα κατά της, και να απεγκλωβιστούν από το σκεπτικό τους να είναι πάντα άψογοι προκειμένου να αγαπηθούν.

Το cast συμπληρώνουν οι: Blake Shelton, Pitbull, Wanda Sykes, Emma Roberts, Gabriel Iglesias και ο Wang Leehom.

Το UglyDolls έχει δρομολογηθεί να κάνει πρεμιέρα στις Η.Π.Α. στις 10 Μαΐου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: