Το Avengers 4 θα είναι η μεγαλύτερη σε διάρκεια ταινία της Marvel

Ο Joe Russo αποκάλυψε την μέχρι τώρα διάρκεια της ταινίας
09 Νοεμβρίου 2018 15:08
Το Avengers 4 θα είναι η μεγαλύτερη σε διάρκεια ταινία της Marvel

Είναι αναμενόμενο ότι το sequel του Avengers: Infinity War θα είναι επικό. Μια συνηθισμένη λέξη για να περιγράψει το κλείσιμο του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel, όπως το ξέρουμε. Αν περιμένατε ότι η επερχόμενη νίκη των Avengers επί του αδίστακτου Thanos θα περάσει νεράκι μέσα σε ένα τυπικό κινηματογραφικό δίωρο είστε γελασμένοι. Μέσα από ένα πρόσφατο Q&A του Joe Russo -ενός εκ των σκηνοθετών της ταινίας- έγινε γνωστό πως το Avengers 4 θα είναι η μεγαλύτερη σε διάρκεια ταινία του Marvel Cinematic Universe, τουλάχιστον στην παρούσα φάση που βρίσκεται στο μοντάζ. 

Ο ένας εκ των αδερφών Russo είπε: 

Η διάρκεια του Avengers 4 βρίσκεται αυτή τη στιγμή στις τρεις ώρες. Θα δούμε εάν αυτό κρατήσει. 

Ενδεχομένως, η διάρκεια του να αλλάξει μιας και η ταινία βρίσκεται ακόμη στο post-production, με τον Russo να αποκαλύπτει:

Βρισκόμαστε περίπου στα μισά του μοντάζ. Πραγματικά μόλις τώρα σκαλίζουμε την επιφάνεια των ειδικών εφέ. Υπάρχουν πάνω από 3.000 VFX σκηνές μέσα και απαιτούν πολύ χρόνο, σκέψη, ενέργεια και προσπάθεια και είμαστε στην αρχική φάση του να ολοκληρώσουμε τα ειδικά εφέ. 

Μόλις ξεκινήσαμε να δουλεύουμε με τον Alan Silvestri για το soundtrack και ακόμη κάνουμε το μοντάζ αυτή τη στιγμή. 

Το εάν η διάρκεια-ρεκόρ μέχρι στιγμής του Infinity War, που κρατάει 2 ώρες και 40 λεπτά, θα ξεπεραστεί από το Avengers 4, μένει να αποδειχτεί. Τον περασμένο Οκτώβριο ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα και μάθαμε για μια προσθήκη της τελευταίας στιγμής στο cast, αυτής της Katherine Langford του 13 Reasons Why

Το Avengers 4, που ακόμη δεν έχει τιτλοφορηθεί επίσημα, θα κάνει πρεμιέρα στις 3 Μαΐου 2019.