Star Wars: Έρχεται η prequel σειρά του Rogue One με τον Diego Luna

Στη συνδρομητική υπηρεσία της Disney
09 Νοεμβρίου 2018 09:33
Star Wars: Έρχεται η prequel σειρά του Rogue One με τον Diego Luna

Εν μέσω της επίσημης ανακοίνωσης του Disney+, ο πρόεδρος της εταιρίας ανέφερε επίσης πως η Lucasfilm ετοιμάζει τη δεύτερη live-action σειρά του Star Wars για την επερχόμενη συνδρομητική υπηρεσία. Αυτή θα έχει ως πρωταγωνιστή τον κατάσκοπο Cassian Andor του Diego Luna και θα διαδραματίζεται πριν τα γεγονότα του Rogue One: A Star Wars Story. Εκεί θα τον δούμε να αναλαμβάνει μυστικές αποστολές των Επαναστατών στα άδυτα του διαστήματος και σε ριψοκίνδυνες καταστάσεις, ώστε να επανέλθει η ελπίδα στον καταπιεσμένο από τον ζυγό της Αυτοκρατορίας, γαλαξία.

Ο Diego Luna δήλωσε τα εξής για την επιστροφή του στον χαρακτήρα του Cassian:

Το να επιστρέφω στο σύμπαν του Star Wars είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο για εμένα. Έχω τόσες πολλές αναμνήσεις από την φοβερή δουλειά που κάναμε και τις σχέσεις που έκανα σε εκείνο το ταξίδι. Έχουμε μια φανταστική περιπέτεια μπροστά μας και αυτή η συναρπαστική νέα πλατφόρμα θα μας δώσει την ευκαιρία να εξερευνήσουμε βαθύτερα αυτόν τον χαρακτήρα. 

Πρόκειται για την δεύτερη live-action Star Wars σειρά μετά το The Mandalorian του Jon Favreau και η τρίτη συνολικά καθώς στο Disney+ θα κάνει πρεμιέρα και η συνέχεια του Star Wars: The Clone Wars. Τα γυρίσματα της prequel σειράς του Rogue One με τον Cassian Andor θα ξεκινήσουν μέσα στο 2019, χωρίς όμως να δίνεται ακόμη κάποιο παράθυρο πρεμιέρας.