Η ταινία του Breaking Bad θα είναι sequel με τον Jesse Pinkman

Ποια θα είναι η μοίρα του Walter White όμως;
08 Νοεμβρίου 2018 19:54
Η ταινία του Breaking Bad θα είναι sequel με τον Jesse Pinkman

Πριν μερικά 24ωρα έγινε γνωστό και ακόμη δεν μπορούμε να...χωνέψουμε ότι το Breaking Bad γίνει ταινία και μάλιστα τα γυρίσματα του ξεκινούν μέσα στο Νοέμβριο. Οι πληροφορίες ήταν σκόρπιες και λιγοστές, παρά μόνο από το γεγονός ότι ο ιθύνων νους του σόου, Vince Gilligan, θα είναι εκτελεστικός παραγωγός σεναριογράφος και -μπορεί- να αναλάβει τη σκηνοθεσία. Επίσης, λέγετε πως η πλοκή του θα "ακολουθεί την απόδραση ενός άνδρα που απήχθη και το ταξίδι του προς την ελευθερία", μια περιγραφή που μας φέρνει στο μυαλό την τελευταία σκηνή του Jesse στο Breaking Bad. 

Μέσα από πληροφορίες και πηγές του /Film, γίνεται γνωστό πως η ταινία του Breaking Bad θα είναι sequel, συνεχίζοντας έτσι τα γεγονότα μετά το γλυκόπικρο τέλος της σειράς, με πρωταγωνιστή τον Jesse Pinkman του Aaron Paul. Το εάν ο Walter White aka Heisenberg του Bryan Cranston εμφανιστεί με κάποιον τρόπο παραμένει άγνωστο. Άλλωστε έχει ειπωθεί αρκετές φορές πως η μοίρα του είναι αμφιλεγόμενη ως προς την κατάληξη της. 

Για να σας σας θυμίσουμε τι συνέβη, την τελευταία φορά που είδαμε επί οθόνης τον δύσμοιρο Jesse ήταν αιχμάλωτος μιας συμμορίας νεο-Ναζί που τον ήθελαν για να τους μαγειρεύει τη δική τους μεθαμφεταμίνη. Ο Walter White εκεί που ήταν άφαντος, ξαφνικά εμφανίζεται για να σώσει τον φίλο του, σε μια εντυπωσιακή σκηνή που έχει αφήσει τη δική της ιστορία στην τηλεόραση. Έπειτα, ο Jesse λέει ένα σιωπηλό αντίο με τον Heisenberg και τρέχει με το αμάξι του για να ξεφύγει, δίχως να πιστεύει αυτό που του συνέβη. 

Το εάν τελικά ο Jesse απελευθερώθηκε, επέζησε ή συνελήφθη είναι κάτι που θα μας το διηγηθεί η ταινία του Gilligan. Άγνωστο παραμένει εάν η ταινία είναι παραγωγής AMC Studios και έτσι ακολουθήσει την πορεία της τηλεταινίας (βλ. την τριλογία ταινιών του The Walking Dead) ή επειδή το Breaking Bad ανήκει στη Sony Pictures θα βγει στις σκοτεινές αίθουσες. 

Οι επόμενες εβδομάδες θα έχουν πολύ ενδιαφέρον μιας και είναι θέμα χρόνου να μάθουμε από επίσημα χείλη την ταινία του Breaking Bad