Mowgli: Legend of the Jungle | Μια πανέμορφη κλασική ιστορία ζωντανεύει στο νέο trailer

Δια χειρός Netflix και Andy Serkis
08 Νοεμβρίου 2018 18:25
Mowgli: Legend of the Jungle | Μια πανέμορφη κλασική ιστορία ζωντανεύει στο νέο trailer

To Netflix έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer και την αφίσα για την κινηματογραφική μεταφορά του "Jungle Book" σε σκηνοθεσία Andy Serkis (LOTR, Star Wars: The Last Jedi), με τίτλο Mowgli: Legend of the Jungle Book, που μέχρι πρότινος ήταν γνωστό ως "Mowgli". Το εν λόγω φιλμ είχε μια ταραχώδη παραγωγή καθώς αρχικά ο Serkis το σκηνοθέτησε σε συνεργασία με τη Warner Bros. ως μια προσγειωμένη live-action βερσιόν του ομώνυμου μυθιστορήματος πίσω στο 2015. Ένα χρόνο μετά η Disney έβγαλε το The Jungle Book και η πορεία του φαινόταν τελειωμένη πριν καν ολοκληρωθεί. 

Ωστόσο, το φιλμ ολοκληρώθηκε και τρεις μήνες πριν βγει στις αίθουσες, η Warner Bros. ανακοίνωσε πως πουλάει την ταινία και τα δικαιώματα διεθνούς διανομής στο Netflix. Τελικά, το Mowgli του Andy Serkis θα βγει το 2018 και μάλιστα θα είναι μια από τις ταινίες που σπάνε την παράδοση του Netflix και θα κάνει πρεμιέρα για περιορισμένες προβολές σε κινηματογράφους ανά τον κόσμο στις 29 Νοεμβρίου. Πιθανολογείται ότι η streaming υπηρεσία με αυτή την κίνηση θα το θέσει υποψήφιο στα Όσκαρ για Βραβείο Καλύτερων Ειδικών Εφέ. 

Για την χιλιοειπωμένη πλοκή δεν χρειάζεται να πούμε πολλά, αλλά το στυλ της μοιάζει πολύ πιο προσγειωμένο από την βερσιόν της Disney και με εξίσου εντυπωσιακά οπτικά εφέ, όπως θα δείτε και στο trailer. Στο φιλμ πρωταγωνιστεί ένα υπέρλαμπρο cast με τους: Christian Bale, Cate Blanchett, Benedict Cumberbatch, Andy Serkis, Freida Pinto, Matthew Rhys, Naomie Harris και τον πρωτοεμφανιζόμενο Rohan Chand στο ρόλο του Μόγλη. 

Το Mowgli: Legend of the Jungle θα κάνει πρεμιέρα στις 7 Δεκεμβρίου στην πλατφόρμα του Netflix.