Δείτε ολόκληρο το Fantastic Four (1994) που δεν κυκλοφόρησε ποτέ! 

Η ταινία που η Marvel έκρυψε για το καλό όλων μας

Δείτε ολόκληρο το Fantastic Four (1994) που δεν κυκλοφόρησε ποτέ!

Πρόκειται για την ταινία που η ίδια η Marvel δεν θέλει πλέον να ξέρει ότι υπήρξε ποτέ, μιας και πρόκειται για την χειρότερη που κυκλοφόρησε ποτέ. Ο λόγος για το The Fantastic Four του 1994, το οποίο γυρίστηκε και ήταν έτοιμο να βγει στους κινηματογράφους αλλά -μάλλον- για το καλό όλων μας δεν βγήκε ποτέ. 

Το ότι πρόκειται για ένα φτηνιάρικο low-budget φιλμ που ουσιαστικά καταφέρνει να... αναπαραστήσει την ομάδα των Τεσσάρων Φανταστικών και βγήκε μερικά χρόνια πριν το πρώτο X-Men, που έθεσε αρκετά στάνταρ στις superhero ταινίες, είναι πράγματι απορίας άξιο.

Όσον αφορά την ιστορία πίσω από το φιλμ, αυτή λέει ότι βγήκε βεβιασμένα και με μικρό budget από τον παραγωγό Roger Corman, ώστε να διατηρήσει τα δικαιώματα της και να μη γυρίσουν στη Marvel. Έτσι, η ταινία γυρίστηκε και ολοκληρώθηκε με τα trailer της να παίζουν στις αίθουσες κιόλας, ωστόσο ποτέ δεν είδε το φως της ημέρας. Με την πρεμιέρα του να είχε οριστεί για τον Ιανουάριο του 1994, οι παραγωγοί ακύρωσαν το project κακήν-κακώς και έκτοτε περιτριγυρίζεται από ένα πέπλο μυστηρίου για το πως θα ήταν. 

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Alex Hyde-White ως Reed Richards, Jay Underwood ως Johnny Storm, Rebecca Staub ως Su Storm, Michael Bailey Smith ως The Thing και ο Joseph Culp ως Victor Von Doom, ενώ χρέη σκηνοθέτη ανέλαβε ο Oley Sassone. 

Πλέον το The Fantastic Four έγινε διαθέσιμο για να το δείτε δωρεάν στο YouTube ολόκληρο μέσα από το κανάλι του Actors Filming. 

3 σχολιο(α)