Η ταινία του Deadwood ξεκίνησε κιόλας τα γυρίσματα!

Με όλο το αρχικό cast να επιστρέφει
06 Νοεμβρίου 2018 09:06
Η ταινία του Deadwood ξεκίνησε κιόλας τα γυρίσματα!

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε η είδηση ότι οι διαδικασίες παραγωγής του φιλμ Deadwood ξεκίνησαν στο Los Angeles έπειτα και από σχετική ανακοίνωση της HBO Films.

Το νέο project το οποίο αυτή τη φορά προορίζεται για την μεγάλη οθόνη εμπνέεται από την ομώνυμη βραβευμένη με Emmy σειρά western του David Milch, η οποία έτρεξε από το 2004 έως το 2006, με τον ίδιο τον δημιουργό της να επιμελείται εδώ το σενάριο ενώ ο Daniel Minahan κάθεται στην καρέκλα του σκηνοθέτη.

Φυσικά το κύριο cast επιστρέφει στους γνώριμους ρόλους του μετά από δέκα χρόνια γιορτάζοντας την ανακήρυξη της Νότιας Dakota ως πολιτεία της Αμερικής. Θα δούμε λοιπόν να αναζωπυρώνονται έχθρες από τα περασμένα, να δοκιμάζονται συμμαχίες που άντεξαν στον χρόνο και να ανοίγουν παλιές πληγές μέσα σε ένα πολύ ευμετάβλητο και ασταθές τοπίο όπου όλα είναι ρευστά.

Έτσι το βροντερό παρόν θα δώσουν ξανά οι: Ian McShane (Al Swearengen), Timothy Olyphant (Seth Bullock), Molly Parker (Alma Ellsworth), Paula Malcomson (Trixie), John Hawkes (Sol Star), Anna Gunn (Martha Bullock), Dayton Callie (Charlie Utter), Brad Dourif (Doc Cochran), Robin Weigert (“Calamity” Jane Canary), William Sanderson (E.B. Farnum), Kim Dickens (Joanie Stubbs) και ο Gerald McRaney (George Hearst). Υπάρχει βέβαια και μία φρέσκια προσθήκη στο επιτελείο των ηθοποιών αυτήν της Jade Pettyjohn.

Καθήκοντα εξωτερικού παραγωγού για το κινηματογραφικό project Deadwood ανέλαβαν οι: David Milch, Carolyn Strauss, Daniel Minahan, Gregg Fienberg, Scott Stephens, Ian McShane, και ο Timothy Olyphant.

Η ταινία του Deadwood θα κάνει πρεμιέρα μέσα στο 2019 στο HBO μαζί με την τελευταία σεζόν του Game of Thrones και του Veep.