Five Feet Apart: Αποκαλύφθηκαν το πρώτο trailer και η αφίσα

Οι Cole Sprouse & Haley Lu Richardson σε ένα ρομαντικό δράμα που δίνει μαθήματα ζωής
05 Νοεμβρίου 2018 16:51
Five Feet Apart: Αποκαλύφθηκαν το πρώτο trailer και η αφίσα

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, η CBS Films έθεσε σε κυκλοφορία το πρώτο trailer και την αφίσα για το επερχόμενο αισθηματικό δράμα Five Feet Apart του Justin Baldoni (Jane the Virgin), όπου σε κεντρικό ρόλο βλέπουμε τον Cole Sprouse (Riverdale) και την Haley Lu Richardson (Split).

Το σενάριο εν προκειμένω επεξεργάστηκαν οι Mikki Daughtry και Tobias Iocanis (The Curse of La Llorona). Η υπόθεση του έργου εστιάζει στην δεκαεπτάχρονη ‘Stella Grant’ (Richardson) η οποία έχει περάσει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της στο νοσοκομείο εξαιτίας του ότι πάσχει από κυστική ίνωση. Κάποτε θα γνωρίσει ένα αγόρι, τον ‘Will Newman’ (Sprouse) ο οποίος αντιμετωπίσει την ίδια νόσο. Αν και νιώθουν από την πρώτη κιόλας συνάντηση αμοιβαία έλξη μεταξύ τους, εντούτοις η κατάσταση της υγείας τους, τους περιορίζει από το να είναι πιο κοντά ο ένας στον άλλον. Η κοπέλα θα πρέπει να προσπαθήσει να σώσει τον ‘Will’, ο οποίος επαναστατεί στο ενδεχόμενο να συνεχίσει κι άλλο τις επαναλαμβανόμενες θεραπείες.

Καθήκοντα παραγωγού ανέλαβε η Cathy Schulman (The Edge of Seventeen), ενώ το cast συναπαρτίζουν επίσης οι: Moises Arias (The Kings of Summer), Kimberly Herbet Gregory (Vice Principals), Parminder Negra (Elementary), Emily Baldoni (Rizzoli & Isles), Gary Weeks (Cloak & Dagger) και η Claire Forlani (Hawaii Five-0).

Η πρεμιέρα του Five Feet Apart έχει δρομολογηθεί για τις Η.Π.Α. στις 22 Μαρτίου του 2019. Παρακάτω έπεται το σχετικό trailer και η αφίσα: