The Christmas Chronicles trailer: O Kurt Russell αυτά τα Χριστούγεννα γίνεται ο Αϊ Βασίλης

Και είναι έτοιμος να μοιράσει δώρα όποια αναποδιά και αν προκύψει
05 Νοεμβρίου 2018 16:36
The Christmas Chronicles trailer: O Kurt Russell αυτά τα Χριστούγεννα γίνεται ο Αϊ Βασίλης

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του The Playlist, κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για την επερχόμενη χριστουγεννιάτικη οικογενειακή κωμωδία The Christmas Chronicles του Clay Kaytis (The Angry Birds Movie), όπου πρωταγωνιστεί ο Kurt Russell ο οποίος φοράει άσπρα γένια και την κατακόκκινη στολή του Αϊ Βασίλη που όμως έχει έρθει με εντελώς ανατρεπτική διάθεση!

Ο διάσημος ηθοποιός ενσαρκώνει την παραπάνω μορφή σε μία εκδοχή πέρα από τα καθιερωμένα μοτίβα του λεγόμενου ‘Santa Claus’. Δίπλα του παίζουν ο Judah Lewis (The Babysitter) και η Darby Camp (Big Little Lies) που μας συστήνονται ως δύο αδέρφια, ‘Teddy’ και ‘Kate Pierce’. Τα πιτσιρίκια αυτά έβαλαν σκοπό να απαθανατίσουν με την κάμερά τους τον Αϊ Βασίλη καθώς καταφτάνει στο σπίτι τους στο Σικάγο με το έλκηθρό του, αλλά η κατάσταση εξελίσσεται όπως δεν θα τολμούσαν ποτέ να φανταστούν. Τελικά, για να σώσουν αυτές τις γιορτές καταφεύγουν για βοήθεια στον St. Nick και στα εργατικά ξωτικά του.

Το cast συναπαρτίζουν επίσης οι: Lamorne Morris (New Girl) ως ο αστυνομικός ‘Jameson’ και ο Martin Roach (The Shape of Water) ως ο αστυνομικός ‘Povenda’, που θα αρχίσουν να καταδιώκουν τον Αϊ Βασίλη και τους συντρόφους του.

Τις διαδικασίες παραγωγής συντονίζει ο Chris Columbus (Home Alone, Harry Potter and the Sorcerer's Stone) με το Netflix να έχει αγοράσει τα δικαιώματα διανομής του φιλμ που συνιστά συμπαραγωγή των 1492 Pictures, Madhouse Entertainment και της Ocean Blue Entertainment.

Το The Christmas Chronicles έχει οριστεί να κάνει ποδαρικό στην γνωστή streaming υπηρεσία στις 22 Νοεμβρίου του 2018. Παρακάτω ακολουθεί και το σχετικό trailer: