Top Gun 2: Ο Christopher McQuarrie των "Mission Impossible" θα βοηθήσει στο σενάριο

Αυτή θα είναι η 10η συνεργασία του με τον Tom Cruise
01 Νοεμβρίου 2018 17:48
Top Gun 2: Ο Christopher McQuarrie των

Το πολυαναμενόμενο Top Gun 2 θα δεχθεί τις βοήθειες του Christopher McQuarrie, όπως αποκαλύπτει ο Tom Cruise στο επερχόμενο τεύχος του Empire. Έχοντας συνεργαστεί τόσες φορές τα τελευταία χρόνια, ιδιαίτερα όσον αφορά τις ταινίες Mission: Impossible στις οποίες ο McQuarrie γράφει/σκηνοθετεί και ο Cruise πρωταγωνιστεί, αυτή θα αποτελέσει την 10 συνεργασία του αχτύπητου action διδύμου. 

Ο McQuarrie θα χαρίσει τα φώτα του αποκλειστικά ως σεναριογράφος του Top Gun: Maverick, παρά το γεγονός ότι τα credits περιλαμβάνουν τους Peter Craig, Justin Marks και Eric Warren Singer. Πηγές του Collider αναφέρουν ότι η δουλειά του θα αφορά αυστηρώς και μόνο το σενάριο της ταινίας, το οποίο έχει κατά κόρον ολοκληρωθεί. Τη σκηνοθεσία του φιλμ έχει αναλάβει ο Joseph Kosinski με τον οποίο ο Cruise συνεργάστηκε και πάλι στο Oblivion

Το cast του sequel του Top Gun δεν θα μπορούσε να μην είναι το λιγότερο αστραφτερό καθώς αποτελείται επίσης από τους, Val Kilmer, Jennifer Connelly (A Beautiful Mind), Miles Teller (Whiplash), Jon Hamm (Mad Men), Ed Harris (Westworld), Glen Powell, Manny Jacinto, Lewis Pullman και Thomasin McKenzie. 

Η πρεμιέρα του Top Gun: Maverick για τις ΗΠΑ έχει οριστεί στις 26 Ιουνίου του 2020.