H πρώτη φωτογραφία του ‘Eve’ αποκαλύπτει την Jessica Chastain με άγριες διαθέσεις

Και παρασύρεται σε μία περιπέτεια δράσης με γενναίες δόσεις αδρεναλίνης
01 Νοεμβρίου 2018 16:41
H πρώτη φωτογραφία του ‘Eve’ αποκαλύπτει την Jessica Chastain με άγριες διαθέσεις

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, κυκλοφόρησε το πρώτο στιγμιότυπο από το επερχόμενο action φιλμ Eve της Voltage Pictures όπου σε κεντρική ερμηνεία βλέπουμε την δις υποψήφια για Όσκαρ, Jessica Chastain (Molly’s Game) η οποία εν προκειμένω αναλαμβάνει και καθήκοντα παραγωγού.

Στην καρέκλα του σκηνοθέτη εδώ κάθεται ο Tate Taylor (The Girl on the Train), ενώ ο Matthew Newton (Who We Are Now) θα επεξεργαστεί το σενάριο, με το studio να κρατάει σαν επτασφράγιστο μυστικό τις περαιτέρω λεπτομέρειες για το concept. Την Chastain υποκριτικά θα πλαισιώσουν επίσης οι Colin Farrell, John Malkovich, Geena Davis, Common, και Joan Chen.

Η πλοκή της κινηματογραφικής αυτής μυθοπλασίας εστιάζει σε μία αδίστακτη γυναίκα-δολοφόνο εν ονόματι ‘Eve’ η οποία δουλεύει για μία παραστρατιωτική οργάνωση εκτελεστών, ταξιδεύοντας κατά διαστήματα ανά την υφήλιο για να εξουδετερώσει τους στόχους που της έχουν αναθέσει. Όταν κάποτε αποτυγχάνει να φέρει εις πέρας μία αποστολή, θα βρεθεί και η ίδια στο στόχαστρο των παραπάνω ατόμων. Οι πρώην εργοδότες της εξαπολύουν ένα αμείλικτο ανθρωποκυνηγητό εναντίον της με την ηρωίδα να προσπαθεί να προφυλάξει την οικογένειά της και να τους ομολογήσει την αλήθεια για το ποιο είναι το επάγγελμά της.

Εκτός από την Chastain, οι Nicolas Chartier και Dominic Rustam θα συντονίζουν και οι ίδιοι το κομμάτι παραγωγής του Eve μαζί και με την Kelly Carmichael της Freckle Films. Παρακάτω έπεται και η σχετική λήψη: