Star Wars: Ακυρώθηκε η ταινία του Boba Fett

Επιβεβαίωση δια στόματος Kathleen Kennedy
31 Οκτωβρίου 2018 09:30
Star Wars: Ακυρώθηκε η ταινία του Boba Fett

Ένα από τα πολλά Star Wars spinoffs που ετοίμαζε η Lucasflim από τότε που εξαγοράσθηκε από την Disney φαίνεται πως αποτελεί πλέον παρελθόν. Ο λόγος για την ταινία του Boba Fett, η οποία κουβαλάει μια ταραχώδη ιστορία αφού παραλίγο να ανακοινωθεί επίσημα στο Star Wars Celebration 2015, μόνο που ο τότε σκηνοθέτης της ταινίας, Josh Trank, αποχώρησε από το project. Τον περασμένο Μάιο ακούστηκε και πάλι πως η Lucasfilm έχει συμφωνήσει με τον James Mangold (σκηνοθέτη του Logan) για να γράψει και να σκηνοθετήσει το A Star Wars Story του διάσημου bounty hunter, μια φήμη που συνέπεσε με το διόλου καλό timing της ταραχώδους πορείας του SOLO: A Star Wars Story. 

Όλα ήρθαν να αλλάξουν όταν ξέσπασε η είδηση πως η Lucasfilm βάζει στον πάγο όλα τα μελλοντικά A Star Wars Story συμπεριλαμβανομένου του Obi-Wan και του Boba Fett, όμως μέχρι τότε δεν υπήρξε επιβεβαίωση από επίσημα χείλη μιας και η ίδια το αρνήθηκε δημοσίως

 

Αυτή η επιβεβαίωση, πλέον, ήρθε αφού ο ρεπόρτερ Erick Weber παρευρέθηκε σε μια ειδική προβολή του Black Panther και εκεί ήταν η επικεφαλής της Lucasfilm, Kathleen Kennedy, την οποία ρώτησε για το εν λόγω θέμα, επιβεβαιώνοντας πως το spinoff του Boba Fett έχει ακυρωθεί. 

Το ότι η Lucasfilm και η Disney αλλάζουν ρότα μετά την καταστροφική αποτυχία του SOLO στο box office το δήλωσε και ο ισχυρός άνδρας της, Bob Iger. Πλέον οι Star Wars fan θα αναμένουν να δουν μια ολοκαίνουργια πλευρά του σύμπαντος με το The Mandalorian του Jon Favreau που αποτελεί την πρώτη τηλεοπτική σειρά του Star Wars και θα κάνει πρεμιέρα στη streaming υπηρεσία της Disney. Τον δοκιμασμένο στα δύσκολα J.J. Abrams να έχει αναλάβει το κλείσιμο της τριλογίας με το Episode IX, τους δημιουργούς του Game of Thrones (David Benioff & D.B. Weiss) να καταστρώνουν τη δική τους τριλογία, αλλά και τον Rian Johnson του The Last Jedi να ετοιμάζει μια ολόφρεσκα τριλογία με νέους χαρακτήρες και τοποθεσίες.