Vox Lux trailer: Ένα ψυχικό τραύμα μεταμορφώνει την Natalie Portman σε μία pop superstar

Και ο μύθος της ‘Celeste’ αναβιώνει
26 Οκτωβρίου 2018 16:17
Vox Lux trailer: Ένα ψυχικό τραύμα μεταμορφώνει την Natalie Portman σε μία pop superstar

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, η Neon έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο trailer για το βιογραφικό δράμα Vox Lux του Brady Corbet (The Childhood of a Leader) το οποίο έκανε ένα επιτυχημένο πέρασμα από το Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Τορόντο φέτος τον Σεπτέμβριο.

Εδώ βλέπουμε την βραβευμένη με Όσκαρ, Natalie Portman (Black Swan, Annihilation, Thor movies) να υποδύεται την διάσημη pop περσόνα ‘Celeste’ ενσαρκώνοντας την ομώνυμη ερμηνεύτρια από όταν ήταν ακόμη άσημη μέχρι την αποθέωση και την πτώση της . Με χρονική αφετηρία το 1999 και φτάνοντας μέχρι σήμερα, η ταινία μέσα από την σκοπιά της συγκεκριμένης καλλιτέχνιδος μας εξιστορεί την καριέρα δεκαπέντε χρόνων που συμπλήρωσε η φιγούρα αυτή στο παγκόσμιο μουσικό στερέωμα. Σημείο αναφοράς μεταξύ άλλων αποτέλεσε η συνταρακτική εμπειρία που βίωσε όταν ήταν παιδί κατά την διάρκεια ένοπλης επίθεσης στο σχολείο της. Στο πλευρό της πάντα ήταν η αδερφή της, Eleanor (Stacy Martin) και ο μάνατζέρ της (Jude Law).

Η υποψήφια για Grammy, τραγουδίστρια, στιχουργός και συνθέτρια Sia επιμελήθηκε τα κομμάτια από το soundtrack της ταινίας, αλλά αναλαμβάνοντας και ως εξωτερική παραγωγός μαζί με τους Portman και Law.

Το cast συμπληρώνουν οι: Raffey Cassidy (Tomorrowland, The Killing of a Sacred Deer), Stacy Martin, η Jennifer Jason Leigh (The Hateful Eight), Jennifer Ehle και ο Willem Dafoe.

Πίσω από την χρηματοδότηση του project βρίσκονται η Killer Films, η Bold Films και η Three Six Zero Entertainment.

H αυλαία για το Vox Lux έχει δρομολογηθεί να ανοίξει στις Η.Π.Α. για τις 7 Δεκεμβρίου του 2018. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: