To remake του Clueless είναι στα σκαριά από τις σεναριογράφους του GLOW και του Girls Trip

Έτοιμοι για επιστροφή στα 90s;
26 Οκτωβρίου 2018 16:14
To remake του Clueless είναι στα σκαριά από τις σεναριογράφους του GLOW και του Girls Trip

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του THR, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ετοιμάζεται το reboot του Clueless, της ρομαντικής εφηβικής κωμωδίας που έγραψε και σκηνοθέτησε το 1995 η Amy Heckerling βασιζόμενη στο κλασικό μυθιστόρημα “Emma” της Jane Austen και στο οποίο τότε πρωταγωνίστησε η Alicia Silverstone.

Η Silverstone είχε υποδυθεί την ‘Cher’, μία μαθήτρια λυκείου, πολύ κοινωνική νεαρή και δημοφιλή στο σχολείο της που προσπαθεί να μεσολαβήσει για να φέρει πιο κοντά δύο καθηγητές της και να μεταμορφώσει ολοκληρωτικά την εμφάνιση μίας νέας μαθήτριας και φίλης της (Brittany Murphy) σε μία ακαταμάχητη κοπέλα. Εδώ ο Paul Rudd ενσάρκωσε τον ετεροθαλή αδερφό της με τον οποίο ερωτεύεται η ηρωίδα, ενώ ο Stacey Dash μας συστήθηκε ως ο πολύ καλός της φίλος.

Σήμερα πια λοιπόν, η Paramount Studios για την αναβίωση του concept του Clueless με μία πιο μοντέρνα κινηματογραφική αφήγηση, επιστράτευσε για το εγχείρημα αυτό την Marquita Robinson, σεναριογράφο του GLOW, και την Tracy Oliver του Girls Trip για να επιμεληθούν τα κείμενα και την παραγωγή του project, αντίστοιχα.