Η Jamie Lee Curtis υπέγραψε για το ‘Knives Out’

Η σταρ του ‘Halloween’ θα συμμετέχει σε ένα θρίλερ μυστηρίου με μεγάλα ονόματα
26 Οκτωβρίου 2018 16:09
Η Jamie Lee Curtis υπέγραψε για το ‘Knives Out’

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, κυκλοφόρησε η είδηση ότι η Jamie Lee Curtis (A Fish Called Wanda, My Girl,True Lies), η πρωταγωνίστρια του Halloween, είναι η φρέσκια προσθήκη στο Knives Out, το επερχόμενο noir φιλμ μυστηρίου του Rian Johnson (Star Wars: The Last Jedi).

Η διάσημη ηθοποιός παίξει δίπλα στον Daniel Craig (Spectre) και τον Chris Evans (Avengers: Infinity War). Το cast συναπαρτίζουν ακόμη ο υποψήφιος από την Ακαδημία, Michael Shannon (The Shape of Water), η Ana de Armas (Blade Runner 2049, War Dogs) και ο Lakeith Stanfield (Get Out, Sorry to Bother You, Atlanta). Εν προκειμένω ο Craig και ο Stanfield θα υποδυθούν δύο ντετέκτιβ. Μέχρι στιγμής δεν έχουν αποκαλυφθεί περαιτέρω πληροφορίες για το όλο concept.

Ο Johnson ο οποίος θα επεξεργαστεί και το σενάριο της ταινίας, ενώ θα βρίσκεται και πίσω από την παραγωγή μαζί με τον συνεργάτη του, Ram Bergman. Να τονίσουμε εν προκειμένω ότι ο Johnson αγαπούσε να διαβάζει ιστορίες της Agatha Christie, και εδώ και μία δεκαετία είχε κατά νου να καταπιαστεί με ένα κινηματογραφικό project ανάλογης θεματικής.

Τα γυρίσματα του Knives Out έχουν δρομολογηθεί να αρχίζουν αυτόν τον Νοέμβριο.