Killers of the Flower Moon: Η νέα ταινία των Martin Scorsese και Leonardo DiCaprio είναι γεγονός!

Οι δύο παλιοί γνώριμοι συνεργάζονται ξανά 
25 Οκτωβρίου 2018 15:33
Killers of the Flower Moon: Η νέα ταινία των Martin Scorsese και Leonardo DiCaprio είναι γεγονός!

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Movie Fone, ο βραβευμένος με Όσκαρ, Leonardo DiCaprio (The Revenant) και ο καταξιωμένος δημιουργός, Martin Scorsese ενώνουν για μία ακόμη φορά τις δυνάμεις του σε ένα καινούργιο φιλμ, το κοινωνικό δράμα- θρίλερ περιόδου Killers of the Flower Moon.

Μετά την συνεργασία τους στο The Wolf of Wall Street του 2013, απ’ ό,τι φαίνεται δίνουν και πάλι τα χέρια, στην προκειμένη περίπτωση για την μεταφορά του ομώνυμου μυθιστορήματος του David Grann στην μεγάλη οθόνη, με τον Eric Roth (Forrest Gump,The Curious Case of Benjamin Button) να υπογράφει το σενάριο της ταινίας.

Το έργο θα βασιστεί σε αληθινά τεκταινόμενα τα οποία έλαβαν χώρα στην Oklahoma την δεκαετία του 1920, όταν το Osage Nation όπου κατοικούνταν κατά κύριο λόγο από Ινδιάνους είχε τον πιο πλούσιο κατά κεφαλήν πληθυσμό στον κόσμο μετά την ανακάλυψη κοιτασμάτων μαύρου χρυσού κάτω από τη γη τους.

Δεν άργησε λοιπόν, να μπει στο στόχαστρο ανήθικων καιροσκόπων η περιοχή εκείνη, με μαζικές δολοφονίες να διαπράττονται εναντίον των ντόπιων από το 1921 έως το 1925. Το νεοσύστατο τότε FBI άρχισε να ερευνά την υπόθεση και να ξεδιπλώνει το κουβάρι μίας ανατριχιαστικά απάνθρωπης συνωμοσίας - ένα από τα πιο ειδεχθή εγκλήματα στα χρονικά των Η.Π.Α.

Ο Scorsese δήλωσε χαρακτηριστικά πάνω στο όλο project: «Όταν διάβασα το βιβλίο του David Grann, αμέσως άρχισα να το οραματίζομαι-τους ανθρώπους, τα σκηνικά, την δράση- και ήξερα ότι έπρεπε να το γυρίσω σε ταινία. Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που δουλεύω μαζί με τον Eric Roth και ξανανταμώνω με τον Leonardo DiCaprio για να ζωντανέψουμε αυτήν την πραγματικά ταραχώδη αμερικανική ιστορία στο σινεμά».

Τα γυρίσματα του Killers of the Flower Moon ξεκινούν το ερχόμενο καλοκαίρι.