Οι Πειρατές της Καραϊβικής ετοιμάζονται για...reboot

Η Disney αναθεωρεί και σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο
24 Οκτωβρίου 2018 10:33
Οι Πειρατές της Καραϊβικής ετοιμάζονται για...reboot

Ένα από τα κινηματογραφικά reboot που σίγουρα δεν περιμένατε φαίνεται πως ετοιμάζει η Disney. Σύμφωνα με πληροφορίες του Deadline, η εταιρία σκέφτεται να αλλάξει ριζικά τους Πειρατές της Καραϊβικής, αντί να γυρίσει το Pirates of the Caribbean 6, όπως αρχικά αναμενόταν. Γίνεται λόγος, επίσης, πως οι σεναριογράφοι Rhett Reese και Paul Wernick, υπεύθυνοι για τα Deadpool και Deadpool 2, βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με το "Σπίτι του Μίκυ Μάους"" ώστε να αναλάβουν το σενάριο του reboot. 

Να αναφέρουμε, επίσης, πώς το πρόσφατο Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales είχε γραφτεί ως ένα soft reboot της διάσημης σειράς ταινιών, καθώς έβαλε τα θεμέλια για μια νέα γενιά ηρώων. Αξίζει να σημειωθεί ότι το ρεπορτάζ του Deadline δεν αναφέρει συγκεκριμένα εάν πρόκειται για ολοκληρωτικό reboot του franchise ή εάν πρόκειται για μια επανεκκίνηση τύπου Jurassic World ή Halloween.

Ίσως οι νέοι πρωταγωνιστές που μας συστήθηκαν στην "Εκδίκηση του Σάλαζαρ", όπως ο γιος του Will Turner (Orlando Bloom), Henry, και η κόρη του Captain Barbossa, Carina Smith να σαλπάρουν για νέες ολόδικές τους περιπέτειες. Το εάν ο εμβληματικός Jack Sparrow του Johnny Depp θα περιλαμβάνεται σε αυτές είναι ένα ερώτημα που θα πρέπει να απαντηθεί.