Wreck-It Ralph 2: Η παραγωγή αναγκάστηκε να κόψει αστείο για τον Kylo Ren του Star Wars

Ο δάκτυλος της Disney επενέβη 
23 Οκτωβρίου 2018 17:49
Wreck-It Ralph 2: Η παραγωγή αναγκάστηκε να κόψει αστείο για τον Kylo Ren του Star Wars

Την επέμβαση της ανώτερης δύναμης που ακούει στο όνομα Disnet, ένιωσε η παραγωγή του Wreck-It Ralph 2  για μια ατάκα που θα περιλαμβανόταν στο sequel της animated ταινίες. Όπως αποκάλυψε ο σκηνοθέτης της, Rich Moore στο IGN, η Disney επενέβη και κατέκρινε ένα αστείο της ταινίας που κορόιδευε τον Kylo Ren του Star Wars:

Σε κάποιο σημείο της ταινίας, είχαμε ένα αστείο για τον Kylo Ren να συμπεριφέρεται σαν κακομαθημένο παιδί. Πήγαμε στη Lucasfilm και τους είπαμε 'Ορίστε τι κάνουμε'. Και αυτοί είπανε 'Λοιπόν, θα προτιμούσαμε να μην τον δείχνατε σαν ένα κακομαθημένο παιδί. Ξέρετε, είναι ο κακός μας και θα προτιμούσαμε να μην το κάνατε.' Οπότε και εμείς το σεβαστήκαμε. 

Πρόκειται για μια σπάνια περίπτωση που δύο διαφορετικές εταιρίες (Lucasfilm-Pixar), υπό την ομπρέλα μιας μεγαλύτερης (Disney), έχουν αντικρουόμενα συμφέροντα, παρά το γεγονός ότι μέσα στα εκατοντάδες cameos που θα δούμε στο "Ράλφ εναντίον Ίντερνετ" θα περιλαμβάνονται και αρκετά από το σύμπαν του Star Wars. 

Με το The Last Jedi να εδραιώνει τον Kylo Ren ως τον απόλυτο κακό της νέας τριλογίας, το ότι οι χαρακτήρες που τον πλαισιώνουν του συμπεριφέρονται σαν μικρό παιδί είναι ένα γεγονός που επιβεβαιώθηκε από τον σκηνοθέτη Rian Johnson σε σχετική συνέντευξη του. Ο ίδιος είπε πως ο χαρακτήρες του Ren "βρισκόταν σε έναν εφηβικό αναβρασμό ψάχνοντας να βρει τι θα γίνει ως άντρας". Θα είχε ενδιαφέρον να δούμε τη Disney να αυτοσαρκάζεται αλλά φαίνεται ότι για πολλούς και διάφορους λόγους αυτό κόπηκε από την ταινία. 

Το Ralph Breaks The Internet θα κάνει πρεμιέρα στις 22 Νοεμβρίου στους ελληνικούς κινηματογράφους.