H Ana de Armas είναι η φρέσκια προσθήκη στο ‘Knives Out’ του Rian Johnson

Και θα παίξει δίπλα στους Daniel Craig και Chris Evans 
22 Οκτωβρίου 2018 16:51
H Ana de Armas είναι η φρέσκια προσθήκη στο ‘Knives Out’ του Rian Johnson

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε η είδηση ότι η Ana de Armas (Blade Runner 2049, War Dogs) υπέγραψε για την συμμετοχή της στο Knives Out, το επερχόμενο noir θρίλερ μυστηρίου του Rian Johnson (Star Wars: The Last Jedi).

Η διάσημη ηθοποιός εδώ θα πλαισιώσει υποκριτικά τον Daniel Craig (Spectre) και τον Chris Evans (Avengers: Infinity War). Το cast συμπληρώνουν επίσης ο υποψήφιος για Όσκαρ, Michael Shannon (The Shape of Water), και ο Lakeith Stanfield (Get Out, Sorry to Bother You, Atlanta). Εν προκειμένω ο Craig και ο Stanfield θα ερμηνεύσουν δύο ντετέκτιβ. Προς το παρόν δεν έχουν γνωστοποιηθεί περαιτέρω στοιχεία για την πλοκή του έργου.

Ο Johnson ο οποίος θα επιμεληθεί και το σενάριο της ταινίας, θα επωμιστεί και καθήκοντα παραγωγού μαζί με τον συνεργάτη του, Ram Bergman. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Johnson όντας ανέκαθεν fan των ιστοριών της Agatha Christie, εδώ και δέκα χρόνια σχεδίαζε να ασχοληθεί με ένα κινηματογραφικό project του ανάλογου ύφους και είδους.

Τα γυρίσματα του Knives Out αναμένεται να ξεκινήσουν αυτόν τον Νοέμβριο.