The Prodigy: Στο πρώτο trailer μέσα σε ένα αγόρι κρύβεται κάτι σατανικά έξυπνο

Που όμως είναι ικανό για τα πάντα ακόμη και για τα πιο φρικαλέα πράγματα
22 Οκτωβρίου 2018 16:27
The Prodigy: Στο πρώτο trailer μέσα σε ένα αγόρι κρύβεται κάτι σατανικά έξυπνο

Η Orion Pictures έθεσε σε κυκλοφορία το πρώτο trailer για το μεταφυσικό-ψυχολογικό θρίλερ The Prodigy του Nicholas McCarthy το οποίο δοκιμάζει τα όρια του λογικού και του παράλογου, του επίγειου και του μεταφυσικού κόσμου.

Η υπόθεση του φιλμ εστιάζει σε έναν πιτσιρικά, τον ‘Miles’ τον οποίο υποδύεται εδώ ο Jackson Robert Scott. Πρόκειται για μία ιδιόρρυθμη περίπτωση παιδιού, του οποίου η συμπεριφορά και η αντίληψη διαφέρει εξαιρετικά  από εκείνη των συνομηλίκων του, με τον μικρό να αποδεικνύεται απίστευτα εύστροφος αλλά και πολύ περίεργος ως προς την ιδιοσυγκρασία του.

Οι περίεργες και ενίοτε ακατάληπτες αντιδράσεις του στον τρόπο με τον οποίο επικοινωνεί με τους γύρω τους, αρχίζει να θορυβεί τους δικούς του, με την μητέρα του (Taylor Schilling) ειδικότερα να καταφεύγει σε ειδικούς που όμως αδυνατούν να εξηγήσουν τι συμβαίνει με το αγόρι. Οι γονείς του σιγά σιγά προβληματίζονται για τις σπάνιες δεξιότητες του και το ιδιαίτερο φέρσιμό του πιστεύοντας πως ίσως κάτι άλλο κρύβεται ενδόμυχα του γιου τους, μία τρομακτικά απόκοσμη δύναμη που είναι δύσκολο να συλλάβει κανείς.

Το cast του project συμπληρώνουν επίσης οι: Peter Mooney, Olunike Adeliyi, και ο Colm Feore.

Το The Prodigy αναμένεται να διανεμηθεί στις Η.Π.Α. στις 8 Φεβρουαρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: