Το Netflix ξεκαθαρίζει το μέλλον των σειρών της Marvel

Ύστερα από την αναπάντεχη διακοπή του Iron Fist
19 Οκτωβρίου 2018 10:25
Το Netflix ξεκαθαρίζει το μέλλον των σειρών της Marvel

Τριγμούς στη fanbase της Marvel προκάλεσε η ξαφνική διακοπή του Iron Fist από το Netflix, λίγο καιρό μετά την πρεμιέρα της 2ης σεζόν, η οποία κατά πολλούς είχε βελτιώσει τα περισσότερα κακώς κείμενα της πρώτης. Σε συνάρτηση με το επερχόμενο λανσάρισμα της streaming υπηρεσίας της Disney, η οποία ετοιμάζει τις δικές της σειρές με τους Loki και Scarlett Witch, είναι λογικό να γεννηθούν ερωτήματα σχετικά με το μέλλον των σειρών Netflix-Marvel.

O επικεφαλής περιεχομένου του streaming γίγαντα, Ted Sarantos, έσπευσε να απαντήσει και να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, μιλώντας στο Inverse:

Αυτές οι σειρές είναι δικές μας για να τις ακυρώσουμε και είμαστε σούπερ ευχαριστημένοι με την απόδοση τους μέχρι στιγμής. 

Η απάντηση του αφήνει να εννοηθεί πως το συμβόλαιο μεταξύ Netflix και Marvel επιτρέπει στην πρώτη να έχει την τελευταία λέξη όσον αφορά τις όποιες αποφάσεις. Το εάν θα υπάρξουν νέες σεζόν για τα Jessica Jones, Luke Cage, Daredevil ή το Punisher (τα γυρίσματα της 2ης σεζόν ολοκληρώθηκαν τον Αύγουστο) δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμη από επίσημα χείλη. 

Την όλη κατάσταση, επίσης, δυσχεραίνει η μετονομασία της επίσημης σελίδας των Defenders σε "NX", το οποίο πλέον αποτελεί το κοινωνικό hub του Netflix για όλο το pop culture και "geeky" περιεχόμενο του, χωρίς να γίνει καμία αναφορά σχετικά με το ενδεχόμενο ενός νέου ηρωϊκού ανσάμπλ.  

 Μένει να δούμε τι επιφυλάσσει το μέλλον για τις Marvel σειρές του Netflix. Μέχρι τότε, το Daredevil Season 3 παίζει από σήμερα 19 Οκτωβρίου στο Netflix.