The Curse of La Llorona: Στο πρώτο teaser μία μοχθηρή οντότητα κυνηγάει μικρά παιδιά

Και μία φρικιαστική κατάρα απελευθερώνεται
18 Οκτωβρίου 2018 18:42
The Curse of La Llorona: Στο πρώτο teaser μία μοχθηρή οντότητα κυνηγάει μικρά παιδιά

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, η New Line Cinema έθεσε σε κυκλοφορία το πρώτο teaser για το επερχόμενο φιλμ μεταφυσικού τρόμου The Curse of La Llorona σε παραγωγή του James Wan (The Conjuring movies) το οποίο εμπνέεται από τον ομώνυμο ανατριχιαστικό θρύλο της μεξικανικής λαογραφίας.

Ο βασικός άξονας της ταινίας περιστρέφεται γύρω από την ‘Anna Garcia’, μία κοινωνική λειτουργό η οποία εν έτει 1973 στο Los Angeles αρχίζει να προβληματίζεται ολοένα και περισσότερο από μία υπόθεση πάνω στην οποία εργάζεται και απροσδόκητα θα βρεθεί στο στόχαστρο ενός αδιόρατου δαιμονικού εχθρού. Η ηρωίδα καταλαβαίνει ότι μία σκοτεινή δύναμη κυνηγάει χρόνια τώρα την οικογένειά της. Η γυναίκα ανήσυχη ζητάει από μία πνευματίστρια να την βοηθήσει όταν το σατανικό πνεύμα, η “La Llorona”, θα αποπειραθεί να γίνει ένα μαζί της και δεν θα πάψει να την καταδιώκει απειλώντας ακόμη και τα παιδιά της.

Στην καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται εν προκειμένω ο Michael Chaves (Chase Champion) ενώ το σενάριο επιμελήθηκαν οι Mikki Daughtry και Tobias Iaconis.  Το cast απαρτίζουν οι: Jaynee-Lynne Kinchen, Roman Christou, Linda Cardellini (Avengers: Age of Ultron), Patricia Velasquez (The Mummy), Sean Patrick Thomas (Barbershop: Back in Business) και ο Raymond Cruz (Better Call Saul).

Η αυλαία του The Curse of La Llorona έχει δρομολογηθεί να ανοίξει στις Η.Π.Α. στις 19 Απριλίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: