The Aftermath trailer: Η Keira Knightley και ο Alexander Skarsgård γίνονται παράνομοι εραστές

Βιώνοντας έναν παράφορο έρωτα στην μεταπολεμική Γερμανία
17 Οκτωβρίου 2018 16:48
The Aftermath trailer: Η Keira Knightley και ο Alexander Skarsgård γίνονται παράνομοι εραστές

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του THR, κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το ρομαντικό δράμα εποχής The Aftermath του James Kent (Testament of Youth), την κινηματογραφική διασκευή του ομώνυμου μυθιστορήματος του Rhidian Brook στην οποία πρωταγωνιστούν η Keira Knightley και ο Alexander Skarsgard.

Οι δύο διάσημοι ηθοποιοί στο εν λόγω φιλμ υποδύονται την ‘Rachael Morgan’ και τον ‘Stefan Lubert’ αντίστοιχα, που θα ζήσουν ένα απαγορευμένο ειδύλλιο, με το ερωτικό τρίγωνο της ταινίας να συμπληρώνεται από τον Jason Clarke ο οποίος ενσαρκώνει τον σύζυγό της ηρωίδας, τον ‘Col. Lewis Morgan’. Ο γάμος των συγκεκριμένων χαρακτήρων θα δοκιμαστεί όταν εν έτει το 1946 θα μετακομίσουν από την Αγγλία στο Αμβούργο για να συνδράμουν στην ανοικοδόμηση της πόλης ένα μεγάλο μέρος της οποίας καταστράφηκε από τα βρετανικά βομβαρδιστικά αεροσκάφη το καλοκαίρι του 1943.

Κατά την παραμονή τους εκεί θα βρουν κατάλυμα στην κατοικία του Stefan Lubert  (Skarsgard), ενός Γερμανού χήρου που έχασε την σύντροφό του κατά την διάρκεια των βομβαρδισμών. Συναισθανόμενοι την λύπη του Stefan και της μικρής του κόρης για την προσωπική τους απώλεια, οι καινούργιοι ένοικοι θα αποφασίσουν τελικά να μείνουν όλοι μαζί στο σπίτι. Σταδιακά, συμβιώνοντας κάτω από την ίδια στέγη, η ‘Rachael’ και ο ‘Stefan’ θα αρχίσουν να έρχονται πιο κοντά συνάπτοντας μία παθιασμένη σχέση μεταξύ τους. Ωστόσο, η εθνική τους ταυτότητα και η διάσταση των απόψεών τους θα απειλήσει να διαλύσει τον δεσμό τους όπως επίσης και τις οικογένειές τους.

Ως εξωτερικός παραγωγός του project ανέλαβε ο Ridley Scott, με τον Joe Shrapnel και την Anna Waterhouse (Race) να προσαρμόζουν κατάλληλα το σενάριο.

Το The Aftermath έχει δρομολογηθεί να διανεμηθεί στις Η.Π.Α. στις 26 Απριλίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: