Η ταινία The Flash με τον Ezra Miller καθυστερεί και πάλι

Η Warner το μεταφέρει για το 2021
16 Οκτωβρίου 2018 19:57
Η ταινία The Flash με τον Ezra Miller καθυστερεί και πάλι

Όσοι περιμένατε να δείτε μέσα στα επόμενα δυο χρόνια τη solo ταινία του Flash της DC θα απογοητευτείτε. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Variety, η Warner Bros. καθυστερεί και πάλι την παραγωγή του, μιας και φημολογούταν έντονα ότι τα γυρίσματα θα ξεκινούσαν τον Μάρτιο του 2019. 

Ακόμη το σενάριο βρίσκεται υπό επεξεργασία και το στούντιο θεωρεί ότι δεν έχει τον απαιτούμενο χρόνο για να το ολοκληρώσει έγκαιρα ώστε τα γυρίσματα να ξεκινήσουν στην ημερομηνία που είχε αρχικά τεθεί. Και αυτό δεν είναι το μόνο πρόβλημα για την Warner, καθώς το βεβαρημένο πρόγραμμα του Ezra Miller που υποδύεται τον "Scarlet Speedster", περιλαμβάνει την τρίτη ταινία του Fantastic Beasts, της οποίας τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Ιούλιο του 2019. 

Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι η ταινία ετοιμάζεται από το 2016 και έχει περάσει από πολλά κύματα, έχοντας χάσει αρκετούς σκηνοθέτες στην πορεία με πιο πρόσφατο τον Rick Famuyiwa του Dope εξαιτίας δημιουργικών διαφορών. 

Επομένως τα γυρίσματα του The Flash αναμένεται πλέον να αρχίσουν στα τέλη του 2019, κάτι που σημαίνει ότι στις κινηματογραφικές αίθουσες θα βγει κάποια στιγμή μέσα στο 2021. Όπως και να έχει, η DC θα απασχολήσει τους fans της με ένα αρκετά γεμάτο πρόγραμμα που περιλαμβάνει τα Aquaman του James Wan (20 Δεκεμβρίου), το Shazam! με τον Zackary Levi να ακολουθεί τον Απρίλιο του 2019 και το Wonder Woman 1984 να βγαίνει τον Νοέμβριο του 2019.