Venom: Το παράσιτο του Tom Hardy για δεύτερη εβδομάδα πρώτο στο box office

Με το A Star Is Born να ακολουθεί
15 Οκτωβρίου 2018 16:39
Venom: Το παράσιτο του Tom Hardy για δεύτερη εβδομάδα πρώτο στο box office

Δεν παίζει ρόλο εάν στους κριτικούς δεν άρεσε και τόσο το Venom, μιας και τον τελευταίο λόγο έχει το κοινό και οι εισπράξεις της. Για δεύτερη συνεχή εβδομάδα το φιλμ του Tom Hardy, που υποδύεται τον ρόλο του Eddie Brock και του ομώνυμου αντιήρωα της Marvel, βρέθηκε στην κορυφή του box office. Όπως μεταδίδει το Box Office Mojo, το Venom έκλεισε το περασμένο Σαββατοκύριακο με εισπράξεις που έφτασαν τα $35.7 εκ. για τις Ηνωμένες Πολιτείες, φέρνοντας τις συνολικές εισπράξεις της ταινίας εκεί στα $142.8 εκατομμύρια. 

Ισχυρή ώθηση στην εμπορική πορεία της ταινίας έδωσαν και οι διεθνείς αγορές, εκεί όπου συνολικά παγκοσμίως έχει εισπράξεις που ξεπερνούν τα $378 εκατομμύρια. Αμέσως μετά, ακολουθεί το ρομαντικό δράμα A Star Is Born σε σκηνοθεσία Bradley Cooper, το οποίο έχει αποφέρει μέχρι στιγμής πάνω από $94 εκ. στις ΗΠΑ μόνο, με ένα budget των $36 εκατομμυρίων. 

Το σκηνοθετικό ντεμπούτο του Cooper όπου συμπρωταγωνιστεί μαζί με την Lady Gaga θεωρείται ήδη ένα από τα μεγάλα φαβορί των επερχόμενων βραβείων Oscars.