The Possession of Hannah Grace trailer: Κανείς δεν πρόκειται να κοιμηθεί ήσυχα απόψε

Και ειδικά μόλις αντικρίσει την αποκρουστική παρουσία που στοιχειώνει ένα νεκροτομείο
15 Οκτωβρίου 2018 18:36
The Possession of Hannah Grace trailer: Κανείς δεν πρόκειται να κοιμηθεί ήσυχα απόψε

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, η Sony Pictures έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer για το μεταφυσικό θρίλερ The Possession of Hannah Grace της Screen Gems όπου πρωταγωνιστούν οι Shay Mitchell (You, Pretty Little Liars) και Stana Katic (Castle, Absentia).

Η υπόθεση του φιλμ εστιάζει σε έναν εξορκισμό που βγαίνει εκτός ελέγχου, στερώντας τη ζωή μιας νεαρής γυναίκας. Μήνες αργότερα, η ‘Megan’ Reed (Shay Mitchell), μία κοπέλα η οποία εργάζεται στην νυχτερινή βάρδια ενός νεκροτομείου παραλαμβάνει μία παραμορφωμένη σωρό. Κλειδωμένη και μόνη της μέσα στους υπόγειους διάδρομους των εγκαταστάσεων όπου δουλεύει, η ‘Megan’ αρχίζει να βλέπει φρικιαστικά οράματα και σιγά σιγά υποψιάζεται ότι το νεκρό σώμα που της έφεραν μπορεί να έχει καταληφθεί από μια σατανική σκοτεινή δύναμη.

Το σενάριο της ταινίας επιμελήθηκε ο Brian Sieve (Boogeyman 2) ενώ στην καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται ο Diederik Van Rooijen (Taped). Το cast συμπληρώνουν οι: Grey Damon (Oldboy) και Kirby Johnson (5150). Πίσω από την παραγωγή βρίσκονται οι Todd Garner και Sean Robins.

Η πρεμιέρα του The Possession of Hannah Grace έχει δρομολογηθεί να γίνει στις Η.Π.Α. στις 30 Νοεμβρίου του 2018. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: