A Head Full of Dreams: Το πρώτο trailer μας δίνει μια γεύση για το πώς ξεκίνησαν όλα για τους Coldplay

Το νέο ντοκιμαντέρ του Amazon κάνει μία αναδρομή στο παρελθόν της διάσημης rock μπάντας
13 Οκτωβρίου 2018 15:28
A Head Full of Dreams: Το πρώτο trailer μας δίνει μια γεύση για το πώς ξεκίνησαν όλα για τους Coldplay

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, η Amazon Studios έθεσε σε κυκλοφορία το πρώτο trailer του μουσικού-βιογραφικού ντοκιμαντέρ A Head Full of Dreams που εστιάζει στα είκοσι χρόνια καριέρας των ‘Coldplay’, του δημοφιλούς βρετανικού συγκροτήματος της εναλλακτικής rock σκηνής.

Θα δούμε λοιπόν, πώς ενώθηκαν το 1996 στο εν λόγω γκρουπ οι καλλιτέχνες που το συναπαρτίζουν προσφέροντας στο κοινό την δυνατότητα να μάθει για αθέατες πτυχές της καλλιτεχνικής τους πορείας με τις καλές και κακές στιγμές που είχαν, τις επιτυχίες, τις προκλήσεις και τις δοκιμασίες που κλήθηκαν να διαχειριστούν ώστε να μπορέσουν να αγγίξουν το όνειρό τους.

Στην καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται εν προκειμένω ο Mat Whitecross (ο οποίος ενορχήστρωσε και την δράση του Supersonic, ντοκιμαντέρ για τους θρυλικούς ‘Oasis’).

Το A Head Full of Dreams θα προβληθεί μόνο για μία νύχτα στις αμερικανικές αίθουσες στις 14 Νοεμβρίου του 2018 ενώ την ίδια ημέρα θα είναι διαθέσιμο και στο Amazon Prime Video, με τρεις live ηχογραφήσεις να βγαίνουν τότε και στο Amazon Music. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: