Jonathan trailer: Τα πράγματα στην σχέση δύο αδερφών βαδίζουν σε τεντωμένο σκοινί

Και το μήλον της έριδος είναι μία γυναίκα
13 Οκτωβρίου 2018 15:21
Jonathan trailer: Τα πράγματα στην σχέση δύο αδερφών βαδίζουν σε τεντωμένο σκοινί

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Deadline, κυκλοφόρησε το πρώτο trailer και η αφίσα για το επιστημονικής φαντασίας δράμα Jonathan όπου σε κεντρικό ρόλο βλέπουμε τον Ansel Elgort (Baby Driver, The Fault In Our Stars), την Suki Waterhouse (Insurgent, Assassination Nation) και την δις βραβευμένη με Emmy, Patricia Clarkson (Six Feet Under, Sharp Objects).

Το φιλμ αφηγείται εδώ την ιστορία του ‘Jonathan’, ενός επιτυχημένου αρχιτέκτονα που ζει μία φυσιολογική ζωή η οποία χαρακτηρίζεται από μία αυστηρά οργανωμένη ρουτίνα. Ο δίδυμος αδερφός του, ‘John’, από την άλλη, είναι το ακριβώς αντίθετο όσον αφορά την καθημερινότητά του, αράζοντας την μέρα σπίτι και διασκεδάζοντας έξω την νύχτα με παρέες.

Όταν ο ‘Jonathan’ ανακαλύψει ότι ο ‘John’ βλέπει κρυφά μία κοπέλα, την ‘Elena’, θα τον αναγκάζει να τελειώσει αυτόν τον δεσμό και θα αρχίσει εκείνος ένα ερωτικό ειδύλλιο μαζί της περισσότερο από ζήλια αλλά και από περιέργεια. Μόλις μάθει ο ‘John’ τί συμβαίνει τα πνεύματα θα οξυνθούν ανάμεσα στα δύο αδέρφια ενώ η κατάσταση φτάνει σε οριακό σημείο με τον ‘Jonathan’ να ζητά την βοήθεια της ειδικού ‘Dr. Mina Nariman’.

Στην καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται ο Bill Oliver (Guilt), ο οποίος επιμελήθηκε και το σενάριο από κοινού μαζί με τον Peter Nickowitz.

Πίσω από την παραγωγή του project βρίσκονται οι Bill Oliver και Gregory Davis, ενώ ο Neal Dodson επωμίζεται καθήκοντα εξωτερικού παραγωγού. Το cast συμπληρώνουν επίσης οι Matt Bomer και Douglas Hodge.

Το Jonathan έχει δρομολογηθεί να διανεμηθεί στις αμερικανικές αίθουσες αλλά θα είναι και διαθέσιμο σε υπηρεσία VOD από τις 16 Νοεμβρίου του 2018 αφού κάνει ένα πέρασμα από το Tribeca Film Festival. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: