Στο πρώτο trailer του Aladdin αποκαλύπτεται ο νέος μαγευτικός κόσμος της Disney

Είστε έτοιμοι να ταξιδέψετε και εσείς στην Agrabah;!
12 Οκτωβρίου 2018 16:48
Στο πρώτο trailer του Aladdin αποκαλύπτεται ο νέος μαγευτικός κόσμος της Disney

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, κυκλοφόρησε το πρώτο trailer από το live-action remake του Aladdin της ομώνυμης animated ταινίας του 1992.

Την σκηνοθεσία του επερχόμενου φιλμ υπογράφει ο Guy Ritchie, ενώ όσον αφορά την μουσική του επένδυση θα υπάρξει ένα καινούργιο ρεπερτόριο τραγουδιών σε επιμέλεια του Alan Menken και των συνθετών του La La Land, Benj Pasek και Justin Paul. Θα ακουστεί όμως άραγε και πάλι η αξέχαστη μελωδία από το κομμάτι A Whole New World;

Εν προκειμένω πνέει ένας νοσταλγικός αέρας που φέρει και επιρροές από την παλιά ταινία κινουμένων σχεδίων η οποία έμελλε να καθιερωθεί ως κλασική στην ταινιοθήκη της Disney ενώ αγαπήθηκε αμέσως από μικρούς και μεγάλους. Στην μοντέρνα κινηματογραφική μεταφορά του παραμυθιού πρωταγωνιστούν ο Mena Massoud ως ο ‘Aladdin’, η Naomi Scott ως η ‘Jasmine’, ο Will Smith ως το τζίνι του λυχναριού, ο Marwan Kenzari ως ο σατανικός μάγος ‘Jafar’, ο Navid Negahbanas ως ο σουλτάνος της Agrabah, η Nasim Pedrad ως η υπηρέτρια της Jasmine, ο Billy Magnussen ως ο υποψήφιος μνηστήρας της πριγκίπισσας, και ο Numan Acar ως το δεξί χέρι του ‘Jafar’.

Η πρεμιέρα του Aladdin έχει δρομολογηθεί για τις Η.Π.Α. στις 24 Μαΐου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: