The Christmas Chronicles trailer: Αυτές τις γιορτές ο Kurt Russell μεταμορφώνεται σε Αϊ Βασίλη!

Παρακινώντας μας με τον πλέον ανατρεπτικό τρόπο να μπούμε στο πνεύμα των Χριστουγέννων
11 Οκτωβρίου 2018 18:42
The Christmas Chronicles trailer: Αυτές τις γιορτές ο Kurt Russell μεταμορφώνεται σε Αϊ Βασίλη!

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του THR, κυκλοφόρησε νέο trailer για το επερχόμενο χριστουγεννιάτικο οικογενειακό φιλμ The Christmas Chronicles του Clay Kaytis (The Angry Birds Movie), όπου σε κεντρικό ρόλο βλέπουμε τον Kurt Russell ο οποίος ντύνεται με την στολή του Αϊ Βασίλη και μας δίνει την πιο μοντέρνα του εκδοχή.

Ο διάσημος ηθοποιός θα μας συστηθεί εδώ ως η παραπάνω φιγούρα χωρίς να σημαίνει ότι θα είναι και το τυπικότερο παράδειγμα αυτού που λέμε ‘Santa Claus’. Υποκριτικά τον Kurt Russell πλαισιώνουν ο Judah Lewis (The Babysitter) και η Darby Camp (Big Little Lies) που υποδύονται δύο αδέρφια, τον ‘Teddy’ και την ‘Kate Pierce’. Τα δύο αυτά παιδιά σχεδιάζουν να καταγράψουν με την κάμερα τους τον Αϊ Βασίλη καθώς επισκέπτεται με το έλκηθρό του το Σικάγο, όμως τα πράγματα δεν πάνε όπως τα υπολόγιζαν. Τελικά, για να σώσουν αυτά τα Χριστούγεννα αποφασίζουν να συμμαχήσουν με τον St. Nick και τα ξωτικά του.

Το cast συμπληρώνουν ακόμη οι: Lamorne Morris (New Girl) ως ο αστυνομικός ‘Jameson’ και ο Martin Roach (The Shape of Water) ως ο αστυνομικός ‘Povenda’, που θα κυνηγήσουν τον Αΐ Βασίλη και τους συντρόφους του.

Καθήκοντα παραγωγού εν προκειμένω επωμίστηκε ο Chris Columbus (Home Alone, Harry Potter and the Sorcerer's Stone) με το Netflix να έχει αγοράσει τα δικαιώματα διανομής του project που αποτελεί μία συμπαραγωγή των 1492 Pictures, Madhouse Entertainment και Ocean Blue Entertainment.

 

Η πρεμιέρα του The Christmas Chronicles έχει δρομολογηθεί να γίνει στην γνωστή streaming πλατφόρμα στις 22 Νοεμβρίου του 2018. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: