James Gunn: Παίρνει μεταγραφή για την DC και το Suicide Squad 2!

Η DC κλέβει από την Marvel τον σκηνοθέτη των Guardians of the Galaxy
09 Οκτωβρίου 2018 20:48
James Gunn: Παίρνει μεταγραφή για την DC και το Suicide Squad 2!

Υπάρχει ένα ρητό που λέει ότι "το σκουπίδι του ενός είναι ο θησαυρός του άλλου" και αυτό ισχύει στο άκουσα της είδησης ότι ο James Gunn παίρνει μεταγραφή για τo κινηματογραφικό σύμπαν της DC. Ο σκηνοθέτης που απολύθηκε πρόσφατα από τη Disney και το τιμόνι του Guardians of the Galaxy 3, θα εργαστεί για λογαριασμό του αντίπαλου δέους της, δηλαδή τις Warner Bros. και DC Films

Την είδηση επιβεβαίωσε η Warner Bros. στο iO9 αναφέροντας μάλιστα ότι βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Gunn για να γράψει το σενάριο αλλά και να σκηνοθετήσει το Suicide Squad 2! Λέγεται ότι η επόμενη ταινία δεν θα είναι ακριβώς sequel στο φιλμ του David Ayer και πως θα του δοθεί μια εντελώς νέα κατεύθυνση και ύφος. Άλλωστε ο Gunn, με το άκρως επιτυχημένο πέρασμα του από τα "Guardians", έχει αποδείξει περίτρανα ότι μπορεί να χειριστεί ταινίες με πολλαπλούς δυναμικούς χαρακτήρες. 

Προς το παρόν, ωστόσο, γράφει το σενάριο του επόμενου Suicide Squad και μένει να δούμε εάν θα το αναλάβει και σκηνοθετικά. Η αναπάντεχη αυτή εξέλιξη φέρνει ένα καινούργιο κεφάλαιο στην κόντρα της Marvel και της DC, καθώς η πρώτη απέρριψε κάθε ευκαιρία να επαναπροσλάβει τον σκηνοθέτη εξαιτίας του σκανδάλου που προκλήθηκε από τα αμφιλεγόμενα tweets του.