Welcome Home trailer: Οι Emily Ratajkowski και Aaron Paul μπλέκονται σε μία ιστορία γεμάτη ίντριγκα

Και μπαίνουν σε μία επικίνδυνη και αισθησιακή περιπέτεια
09 Οκτωβρίου 2018 17:54
Welcome Home trailer: Οι Emily Ratajkowski και Aaron Paul μπλέκονται σε μία ιστορία γεμάτη ίντριγκα

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του The Playlist, κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το action θρίλερ, Welcome Home όπου πρωταγωνιστούν ο Aaron Paul (Breaking Bad) και η Emily Ratajkowski (In Darkness).

Την σκηνοθεσία του εν λόγω project της Voltage Pictures υπογράφει ο George Ratliff ενώ το σενάριο επιμελήθηκε ο David Levinson.

 

Η υπόθεση της ταινίας εστιάζει σε ένα νεαρό ζευγάρι, τον ‘Bryan’ (Paul) και την ‘Cassie’ (Ratajkowski), που προσπαθούν να συσφίξουν την μεταξύ τους σχέση κάνοντας μαζί ένα ταξίδι αναψυχής στην γραφική, ιταλική ύπαιθρο με προορισμό μία εξοχική βίλα χρησιμοποιώντας ένα site εύρεσης και ενοικίασης καταλυμάτων, το “Welcome Home”. Αφού τακτοποιηθούν η κοπέλα γνωρίζεται με τον γείτονά τους, τον ‘Federico’ (Riccardo Scamarcio), έναν ευγενικό και γοητευτικό άγνωστο που μένει λίγο πιο κάτω από αυτούς.

 

Τα πράγματα θα πάρουν απροσδόκητη τροπή όταν ο ‘Federico’ αντιληφθεί την ζήλια του ‘Bryan’ προς την σύντροφό του, και θα αρχίσει να χειραγωγεί το ανδρόγυνο, στρέφοντας τον έναν ενάντια στον άλλον. Ένα ιδιότυπο ερωτικό τρίγωνο σχηματίζεται με τα πράγματα να περιπλέκονται ακόμη περισσότερο σε ένα παιχνίδι γάτας και ποντικού όπου αυτόν που θεωρεί κανείς ως τον πιο αγαπημένο του μπορεί στο τέλος να αποδειχθεί ο χειρότερος εχθρός του.

 Το Welcome Home αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 18 Οκτωβρίου στο DirecTV ενώ θα διανεμηθεί στις αμερικανικές αίθουσες στις 16 Νοεμβρίου του 2018. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: