Bodied trailer: Είστε έτοιμοι για τις ρίμες που θα ακουστούν στην επερχόμενη rap μάχη;

Εδώ θα τζαμάρετε και εσείς παρέα με τον Eminem και τον σκηνοθέτη Joseph Kahn
09 Οκτωβρίου 2018 17:47
Bodied trailer: Είστε έτοιμοι για τις ρίμες που θα ακουστούν στην επερχόμενη rap μάχη;

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το μιούζικαλ δράμα Bodied την δράση του οποίου ενορχηστρώνει ο Joseph Kahn, σε παραγωγή του διάσημου ερμηνευτή Eminem και του προέδρου της εταιρείας Def Jam Records, Paul Rosenberg.

Εν προκειμένω θα δούμε να διεξάγεται μία μεγάλη αναμέτρηση στην rap σκηνή, και θα μας παρουσιαστεί η ιστορία του Adam Merkin, ενός προοδευτικού απόφοιτου πανεπιστημίου ο οποίος γίνεται τυχαία υποψήφιος battle rapper, και γνωρίζει απροσδόκητα τεράστια επιτυχία στο νέο του αυτό ξεκίνημα

Πρωταγωνιστούν οι: Calum Worthy (American Vandal, Austin & Ally, and The Thinning), Jackie Long (Idlewild, ATL), Shoniqua Shandai (Sing It!, The Fosters), Walter Perez (The Avengers, Fame), Rory Uphold (Hella). Θα παρακολουθήσουμε όμως σε μία μοναδική εμφάνιση και διάσημα ονόματα του χώρου της rap, όπως οι Dizaster, Dumbfoundead, Hollow Da Don και ο Charlamagne Tha God.

Το σενάριο της ταινίας επιμελήθηκε ο Alex Larsen που ακούει και στο καλλιτεχνικό ψευδώνυμο ‘Kid Twist’, ο οποίος είναι ιδιαίτερα γνωστός στο συγκεκριμένο είδος μουσικής, έχοντας αποκτήσει ευρύτερη απήχηση μέσα από την συμμετοχή του σε διαγωνισμούς όπως το World Rap Championships και το King of the Dot όπου ήταν ο πρώτος πρωταθλητής της εν λόγω διοργάνωσης.

Το Bodied θα διανεμηθεί από την Neon σε επιλεγμένες αίθουσες τω Η.Π.Α. στις 2 Νοεμβρίου του 2018, ενώ θα είναι διαθέσιμο και στο YouTube Premium από τις 28 Νοεμβρίου. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: