O David Harbour θα παντρέψει ζευγάρι ως Hellboy αν φτάσει τα 666Κ retweets!

Με τις ευλογίες του!
09 Οκτωβρίου 2018 07:59
O David Harbour θα παντρέψει ζευγάρι ως Hellboy αν φτάσει τα 666Κ retweets!

Ο David Harbour είναι γνωστός για τις ευχές που πραγματοποιεί μέσα από τον Twitter λογαριασμό του και τις προκλήσεις που βάζει στους fans του. Παλιότερα είχε πραγματοποιήσει το όνειρο ενός μαθητή λυκείου και μια άλλη φορά έστρεψε τα βλέμματα στους πιγκουίνους της Ανταρκτικής που είναι είδος προς εξαφάνιση. 

Τωρα όμως έχει μπροστά του τη μεγαλύτερη πρόκληση που έλαβε ποτέ, την αγαπη. Κατά τη διάρκεια της New York Comic-Con και του ειδικού πάνελ του Hellboy, του ζητήθηκε από τον δημοσιογράφο του ComingSoon.net, Spencer Perry, η πιο τρελή χάρη: Να παντρέψει τον ίδιο με την αγαπημένη του και επισης ρεπόρτερ, Carly Lane, ντυμένος απο πάνω μέχρι κάτω ως Hellboy!

Με τη σειρά του ο Harbour έγραψε στο Twitter πως εάν το συγκεκριμένο tweet φτάσει τα 666 χιλιάδες retweets θα παντρέψει το ζευγάρι. Μάλιστα λέει:

Σας φαίνεται αδύνατος ο αριθμός; Σκεφτείτε πόσο δύσκολο θα είναι να μου επιτραπεί να μπω στην εκκλησία με αυτή την αμφίεση. 

Επισης, ο Mike Mignola, δημιουργός του Hellboy, συμφώνησε να διαβάσει ένα ποίημα κατά τη διάρκεια της τελετής και η τιμή έπεσε στα 500Κ retweets. Εάν τα καταφέρει τότε -και το ελπίζουμε- αυτή η γαμήλια θα τελετή θα μείνει σίγουρα στη ιστορία.