Φήμη: Η Marvel ετοιμάζει την ταινία των Dark Avengers

Η σκοτεινή πλευρά των ηρώων της Marvel είναι προ των πυλών;
08 Οκτωβρίου 2018 07:21
Φήμη: Η Marvel ετοιμάζει την ταινία των Dark Avengers

Σύμφωνα με φήμη του CBR, η Marvel Studios έχει ετοιμάζει το σενάριο της ταινίας των Dark Avengers, βασισμένο στο comic των Brian Michael Bendis και Mike Deodato Jr. Συγκεκριμένα, πρώτο το ρεπορτάζ μετέδωσε το The Hashtag Show και αναφέρει ότι υπάρχει ετοιμο το script της ταινίας χωρίς να κατονομάζει ποιος το έγραψε. Όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις, το σενάριο μπορεί να μην πάρει καν το πράσινο φως και να ξεκινήσει η παραγωγή της, μιας και η Marvel έχει δεκάδες τέτοια σενάρια έτοιμα, τα οποία καταλήγουν να μην βλέπουν ποτέ τα φώτα. 

Ωστοσο, και μόνο που ακούγεται ότι ετοίμασε σενάριο για τους Dark Avengers, δείχνει τις προθέσεις τις να τους φέρει στη μεγάλη οθόνη. Αυτή η ομάδα έκανε ντεμπούτο στα κόμικς το 2009 μετά το τέλος του “Secret Invasion”, ενός γεγονότος που είδε την μυστηριώδη φυλή των Skrulls, με τη δυνατότητα να μεταμορφώνεται, να αντικαθιστά πολλούς από τους ήρωες του σύμπαντος της Marvel. Μέσα στους Dark Avengers υπήρξαν μέλη οι Norman Osborn, Sentry, Daken και παρά πολλοί ακόμη. 

Οι πιθανότητες των Dark Avengers να γίνουν πραγματικότητα ενισχύονται από το γεγονός ότι οι Skrulls θα εμφανιστούν στο επερχόμενο Captain Marvel και ίσως έτσι να έχουν να παίξουν κάποιο μεγαλύτερο ρόλο μετά το Phase 4. Μένει να το δούμε στο μέλλον, αλλά μέχρι τότε λάβετε υπόψη τα παραπάνω με κάθε επιφύλαξη.