Avengers 4: O Chris Evans λέει αντίο στον Captain America

Έχοντας ολοκληρώσει τις σκηνές του από το πλατό της ταινίας
05 Οκτωβρίου 2018 19:51
Avengers 4: O Chris Evans λέει αντίο στον Captain America

Το τελευταίο αντίο είπε και επίσημα ο Chris Evans στον χαρακτήρα που τον έκανε ευρέως διάσημο, αυτόν του Captain America. Ο 37χρονος ηθοποιός ολοκλήρωσε τις σκηνές του για το επερχόμενο Avengers 4 και έχοντας γράψει σχεδόν μια δεκαετία στον εμβληματικό ρόλο, έγραψε ένα συγκινητικό αποχαιρετιστήριο μήνυμα στο Twitter.

"Ήταν μια φορτισμένη ημέρα το λιγότερο. Παίζοντας αυτόν τον ρόλο για πάνω απο 8 χρόνια αποτέλεσε τιμή μου. Σε αυτούς μπροστά από τις κάμερας, πίσω από τις κάμερες και το κοινό, σας ευχαριστώ για τις αναμνήσεις. Είμαι αιώνια ευγνώμων. 

 Οι θλιμμένες αντιδράσεις κατέκλυσαν το Twitter, με τον Ryan Reynolds, που υποδύεται τον Deadpool, να του απαντάει στο χαρακτηριστικό του στυλ: "Δεν κλαίω. Θρηνώ. Υπάρχει διαφορά."

O Evans πήρε τον ρόλο του Steve Rogers το 2010 σε μια περίοδο που κανείς δεν ήταν σίγουρος πως το κοινό θα τον δεχόταν ως Captain America, καθώς είχε υποδυθεί κιόλας τον Human Torch στις ταινίες Fantastic Four του 2004 και του 2007. Αρχικά, ούτε ο ίδιος ο Evans δεν ήταν σίγουρος εάν θα έλεγε το ναι, αλλά τελικά δέχθηκε την πρόταση, νικώντας άλλους υποψήφιους όπως ο John Krasinski. 

Η θητεία του Chris Evans περιλαμβάνει τις ταινίες  Captain America: The First Avenger (2011),  The Avengers (2012), Captain America: The Winter Soldier(2014), Avengers: Age of Ultron (2015), Captain America: Civil War (2016), στο πρόσφατο σαρωτικό Avengers: Infinity War (2018), καθώς έπαιξε και cameo ρόλους σε άλλες ταινίες του κινηματογραφικού σύμπαντος της Marvel. 

Πλέον, είναι εξαιρετικά πιθανό κάποιος άλλος ηθοποιός να αναλάβει τον ρόλο του Captain America στο Marvel Cinematic Universe. Το ίδιο συμβαίνει στα comics εδώ και δεκαετίες καθώς έχει αντικατασταθεί από τον φίλο του Bucky Barnes, δηλαδή τον Winter Soldier του Sebastian Stan και τον Sam Wilson aka Falcon του Anthony Mackie. 

Το Avengers 4 αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Μάιο του 2019.