Mortal Engines: Στο νέο trailer κυριαρχεί μία πρωτοφανής δυστοπία

Με τον Peter Jackson να συντονίζει τις διαδικασίες εξωτερικής παραγωγής
05 Οκτωβρίου 2018 18:16
Mortal Engines: Στο νέο trailer κυριαρχεί μία πρωτοφανής δυστοπία

Πριν λίγο η Universal Pictures έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο trailer για την sci-fi μεταποκαλυπτική περιπέτεια Mortal Engines, με τον Christian Rivers να κάθεται στην καρέκλα του σκηνοθέτη και τον Peter Jackson να έχει επωμιστεί καθήκοντα εξωτερικού παραγωγού για το project.

Ο δημιουργός της επικής κινηματογραφικής τριλογίας του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, μεταξύ άλλων για αυτήν  την διασκευή επιμελήθηκε μαζί με την συνεργάτη του, Philippa Boyens (The Lord of the Rings,The Hobbit) και την προσαρμογή των κειμένων του ομώνυμου βιβλίου από την επιτυχημένη σειρά μυθιστορημάτων του Βρετανού συγγραφέα Philip Reeve.

Το έργο εστιάζει σε μία δυσοίωνα φουτουριστική version για την πορεία του πλανήτη, με την ανθρωπότητα να βρίσκεται στα πρόθυρα εξάλειψης από ένα κατακλυσμικό γεγονός. Οι εναπομείναντες πολιτισμοί ανέπτυξαν νέα μέσα και μηχανισμούς για να επιβιώσουν και να ανταπεξέλθουν στο καθεστώς που εγκαθιδρύθηκε πλέον. Γιγαντιαίες κινούμενες πόλεις μετακινούνται ανά την υφήλιο, απομυζώντας τα αγαθά και τους πόρους άλλων μικρότερων κοινοτήτων. Ο ‘Tom Natsworthy’ (Robert Sheehan) που κατάγεται από το Lower Tier, μία ισχυρή κοινότητα του Λονδίνου, συναντάει αναπάντεχα μία επικίνδυνη φυγά, την ‘Hester Shaw’ (Hera Hilmar) όμως όλως παραδόξως φαίνεται να μπορούν να επικοινωνήσουν με καλούς όρους στην συνέχεια. Παρά το διαφορετικό υπόβαθρο από το οποίο προέρχονται, θα συμμαχήσουν και θα αποπειραθούν να αλλάξουν εντελώς τα δεδομένα και τις προκλήσεις που προέκυψαν.

Το cast συγκροτούν επίσης οι: Hugo Weaving (The Lord of Rings,The Hobbit movies),Hera Hilmar (Da Vinci’s Demons), Robbie Sheehan (Fortitude), η Νοτιοκορεάτισσα τραγουδίστρια και ηθοποιός Jihae (Mars), Ronan Raftery (Fantastic Beasts and Where to Find Them), Leila George (Mother, May I Sleep With Danger?), Patrick Malahide (Game of Thrones) και ο Stephen Lang (Avatar).

Το Mortral Engines θα διανεμηθεί στις αμερικανικές αίθουσες 14 Δεκεμβρίου του 2018. Παρακάτω μπορείτε να δείτε το σχετικό trailer: