Mobile Homes trailer: Η Imogen Poots κάνει τα πάντα προκειμένου να προφυλάξει τον γιο της

O Vladimir de Fontenay σκηνοθετεί ένα σύγχρονο δράμα εποχής-ωδή για το μητρικό φίλτρο
05 Οκτωβρίου 2018 17:41
Mobile Homes trailer: Η Imogen Poots κάνει τα πάντα προκειμένου να προφυλάξει τον γιο της

Σύμφωνα και  με συναφές δημοσίευμα του The Playlist, κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το μοντέρνο δράμα Mobile Homes του Vladimir de Fontenay (Memoria) που εστιάζει στην προσπάθεια μίας μητέρας να προστατέψει πάση θυσία το παιδί της.

Στο φιλμ αυτό το οποίο έκανε ένα επιτυχημένο πέρασμα πέρυσι από το Φεστιβάλ των Καννών, πρωταγωνιστεί η Imogen Poots υποδυόμενη την ‘Ali’, την μαμά ενός οκτάχρονου αγοριού που είναι διατεθειμένη να βρει στο παιδί της ένα ασφαλές καταφύγιο για να βγάλουν την νύχτα.

Η ηρωίδα πασχίζει να εξασφαλίσει ό,τι καλύτερο για τον άνθρωπο που έφερε στον κόσμο. Βέβαια, ο τοξικός της φίλος συνεχώς πιέζει ασφυκτικά τα πράγματα δυσκολεύοντάς την σε αυτό της το έργο. Η εν λόγω δυσλειτουργική οικογένεια συνεχώς διανυκτερεύει σε άθλια motel ή καταλύει προσωρινά σε εγκαταλελειμμένες κατοικίες, μέχρι την στιγμή που θα τους δοθεί η ευκαιρία να εξετάσουν την προοπτική του να μείνουν σε ένα πιο μόνιμο μέρος. Την πρόταση αυτή τους κάνει ο αρχηγός μίας κοινότητας λυόμενων σπιτιών όμως η κατάσταση θα λάβουν εντελώς αναπάντεχη τροπή.

 Το cast συμπληρώνουν επίσης οι: Callum Turner (Green Room, Assassin’s Creed), Callum Keith Rennie (Memento, Fifty Shades Freed), και ο μικρούλης Frank Oulton.

Η πρεμιέρα του Mobile Homes έχει δρομολογηθεί να πραγματοποιηθεί σε υπηρεσία VOD αλλά και σε επιλεγμένες αίθουσες στις Η.Π.Α. στις 22 Ιανουαρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: