The Mule trailer: Ο Clint Eastwood παραδίδει επικίνδυνα πακέτα κατ’ οίκον

Και δίπλα του παίζουν ο Bradley Cooper και ο Michael Pena
05 Οκτωβρίου 2018 17:08
The Mule trailer: Ο Clint Eastwood παραδίδει επικίνδυνα πακέτα κατ’ οίκον

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του THR, κυκλοφόρησε το πρώτο trailer του επερχόμενου αστυνομικού δράματος The Mule του Clint Eastwood, ο οποίος και ερμηνεύει κεντρικό ρόλο εν προκειμένω υποδυόμενος έναν διακινητή ναρκωτικών.

Στο έργο θα δούμε επίσης τον Michael Pena, και τον Bradley Cooper ο οποίος ενώνει για δεύτερη φορά τις δυνάμεις του με τον δημιουργό του βιογραφικού πολεμικού φιλμ American Sniper, το οποίο είχε σκηνοθετήσει ο Eastwood το 2014 και σημείωσε ρεκόρ εισπράξεων ξεπερνώντας τα $547 εκατομμύρια. 

Στην εν λόγω παραγωγή της Warner Bros. ο Eastwood ενορχηστρώνει την δράση μίας ιδιότυπης κινηματογραφικής βιογραφίας μαζί με τον Nick Schenk, σεναριογράφο του Gran Torino, και τον Dave Holstein (Weeds, I'm Dying Up Here) που επεξεργάστηκαν τα κείμενα της ταινίας. Πηγή έμπνευσης αποτέλεσε ένα άρθρο του New York Times Magazine που είχε εκδοθεί το 2014 και πραγματεύεται την αληθινή ιστορία του Leo Sharp, ενός εμπόρου ναρκωτικών που συνεργαζόταν με ένα μεξικανικό cartel. Επρόκειτο για μία ιδιαίτερη περίπτωση μιας που ο Sharp κόντευε τα 90 περίπου χρόνια, ενώ ήταν γνωστός σε όλους ως βραβευμένος καλλιεργητής οπωροκηπευτικών και παρασημοφορημένος βετεράνος του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Ο Eastwood λοιπόν, ενσαρκώνει εδώ τον ‘Earl Stone’, κατά προσέγγιση έναν άνδρα 80 ετών, που ζει μόνος και πασχίζει να αντιμετωπίσει την κατάρρευση της επιχείρησής του όταν τον πλησιάζει κάποιος προτείνοντάς του να τον προσλάβει ως οδηγό. Αν και μοιάζει με μία φαινομενικά εύκολη απασχόληση εντούτοις ο ήρωας δεν γνωρίζει ότι μόλις συναίνεσε στην μεταφορά απαγορευμένων ουσιών για λογαριασμό ενός μεξικανικού καρτέλ. Ωστόσο, κάτι τέτοιο μαθαίνεται και από έναν σκληροπυρηνικό πράκτορα της Δίωξης, τον Colin Bates, χαρακτήρας που θα ζωντανέψει στο πρόσωπο του Cooper. Το cast συμπληρώνουν επίσης οι Laurence Fishburne και Dianne Wiest.

Η αυλαία για το The Mule αναμένεται να ανοίξει στις 14 Δεκεμβρίου του 2018. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: