The Upside: Στο πρώτο trailer οι Kevin Hart και Bryan Cranston μας συστήνονται ως ένα απίθανο δίδυμο

Μέσα από ένα σύγχρονο και δυνατό δράμα που παραδίδει μαθήματα ζωής
04 Οκτωβρίου 2018 16:40
The Upside: Στο πρώτο trailer οι Kevin Hart και Bryan Cranston μας συστήνονται ως ένα απίθανο δίδυμο

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, η STXfilms έθεσε σε κυκλοφορία το πρώτο trailer για το κοινωνικό δράμα The Upside, την αμερικανική διασκευή της επιτυχημένης γαλλικής ταινίας του 2012,The Intouchables.

Το φρέσκο αυτό project που σκηνοθετεί ο Neil Burger, εκπέμπει την δυναμική ενός ταλαντούχου ντουέτου της υποκριτικής, του υποψήφιου για Όσκαρ και του τέσσερις φορές νικητή Emmy, Bryan Cranston (Trumbo, Breaking Bad) και του Kevin Hart (Night School), με τον τελευταίο να ερμηνεύει ίσως τον πιο δραματικό ρόλο της καριέρας του.

Το έργο αφηγείται την ιστορία μίας απίθανης φιλίας ανάμεσα σε έναν παραπληγικό εκατομμυριούχο (Cranston) και έναν πρώην φυλακισμένο (Hart) που προσλαμβάνεται ως φροντιστής του. Τους πρωταγωνιστές συμπληρώνει η βραβευμένη από την Ακαδημία, Nicole Kidman που υποδύεται την βοηθό του Cranston.

Ο πρόεδρος της STXfilms, Adam Fogelson, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Είναι τρελά αστεία και απίστευτα συγκινητική ταινία. Φέρνει στον νου στοιχεία από το ‘Trading Places’ και το ‘Scent of a Woman’, ενώ πρόκειται για κάτι πολύ μοντέρνο με χαρακτήρες τόσο αξιομνημόνευτους όσο και ξεκαρδιστικούς».

Το cast συμπληρώνουν επίσης οι Julianna Margulies, Aja Naomi King και Tate Donovan. Το The Upside αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 11 Ιανουαρίου του 2019. Παρακάτω έπεται και σχετικό trailer: