Malevolent: Στο νέο trailer ο μεταφυσικός τρόμος περνά σε άλλη διάσταση

Το Netflix μας συστήνει ένα νέο ανατριχιαστικό φιλμ βγαλμένο από την αντιπέρα όχθη
02 Οκτωβρίου 2018 17:54
Malevolent: Στο νέο trailer ο μεταφυσικός τρόμος περνά σε άλλη διάσταση

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για την επερχόμενη ταινία υπερφυσικού τρόμου Malevolent του Netflix το οποίο με φρέσκα  project επιδιώκει απ’ ό,τι φαίνεται να μας βάλει για τα καλά στο κλίμα του Halloween.

Εν προκειμένω, στην καρέκλα του σκηνοθέτη κάθεται ο ισλανδικής καταγωγής δημιουργός Olaf de Fleur (Polite People), ενώ το σενάριο επιμελήθηκε ο Ben Ketai και η Eva Konstantopoulos. Ενώ οι Florence Pugh και Ben Lloyd-Hughes θα υποδυθούν δύο αδέρφια που εξαπατούν ανθρώπους που πενθούν για τους αγαπημένους τους, διαβεβαιώνοντάς τους ότι μπορούν να τους φέρουν σε επικοινωνία με τους εκλιπόντες που βρίσκονται στον άλλον κόσμο. Όταν όμως τα δύο αυτά πρόσωπα κληθούν να επισκεφθούν ένα παλιό ορφανοτροφείο όπου διαπράχθηκαν ειδεχθείς φόνοι, θα έρθουν αντιμέτωποι με σκοτεινές δυνάμεις οι οποίες δεν είναι αποκύημα της φαντασίας τους.

Το Malevolent αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 5 Οκτωβρίου του 2018.Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: