Αποκαλύφθηκαν νέα στιγμιότυπα από το The Favourite

Η φρέσκια δουλειά του Γιώργου Λάνθιμου κλέβει τις εντυπώσεις
02 Οκτωβρίου 2018 15:30
Αποκαλύφθηκαν νέα στιγμιότυπα από το The Favourite

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, η Fox Searchlight Pictures έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο φωτογραφικό υλικό για το επερχόμενο ιστορικό δράμα The Favourite του Γιώργου Λάνθιμου (The Lobster, The Killing of a Sacred Deer) που μετά την βράβευσή του με Ασημένιο Λέοντα στο φετινό Φεστιβάλ της Βενετίας, ήδη ακούγεται ως φαβορί όσον αφορά την κούρσα των ερχόμενων Όσκαρ.

Οι Emma Stone και Rachel Weisz ερμηνεύουν κεντρικό ρόλο στο συγκεκριμένο φιλμ όπου οι δυο τους “κονταροχτυπιούνται” για την εύνοια της Βασίλισσας Άννας (Olivia Colman) της Αγγλίας που ανήλθε στην εξουσία τον 18ο αιώνα και ειδικότερα το διάστημα 1702-1714 όταν δηλαδή η χώρα της αντιμετώπιζε τον κίνδυνο ενός άγριου πολέμου με την Γαλλία. Κάποτε, η Υψηλοτάτη επιτρέπει την κυρία επί των τιμών και ερωμένη της, Λαίδη Sarah (Weisz), να αναλάβει εκείνη τα ηνία για λίγο στην θέση της.

Όταν ωστόσο, η Abigail (Stone), μία ξαδέλφη της Sarah έρχεται στα ανάκτορα, προκαλεί τριγμούς στην μέχρι πρότινος καθημερινότητα του παλατιού. Η νεαρή αυτή έχοντας υψηλές βλέψεις βάζει στόχο την κοινωνική της ανέλιξη ώστε να προσχωρήσει στους κόπους της τότε αριστοκρατίας ανεξαρτήτως του ποιος θα θελήσει να την σαμποτάρει.

Το σενάριο επιμελήθηκε η Deborah Davis και ο Tony McNamara, ενώ το cast συγκροτούν επίσης οι Nicholas Hoult, Joe Alwyn, James Smith, Jenny Rainsford και ο Mark Gatiss.

Το The Favourite έχει δρομολογηθεί να διανεμηθεί στις Η.Π.Α. στις 23 Νοεμβρίου του 2018. Παρακάτω ακολουθούν και οι σχετικές λήψεις: