Βρέθηκε η πρωταγωνίστρια του Annabelle 3

Και δεν είναι άλλη από την Mckenna Grace του ‘Gifted’
30 Σεπτεμβρίου 2018 15:27
Βρέθηκε η πρωταγωνίστρια του Annabelle 3

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Movie Fone, κυκλοφόρησε η είδηση ότι η McKenna Grace υπέγραψε για την συμμετοχή της σε κεντρικό ρόλο στο 3ο sequel του Annabelle.

Η 12χρονη σταρ του Gifted και του I, Tonya λοιπόν, θα λάβει μέρος στην επερχόμενη ταινία τρόμου που προστίθεται στο σύνολο του franchise του The Conjuring. Η νεαρή ηθοποιός θα υποδυθεί την ‘Judy’, την κόρη των δαιμονολόγων και ερευνητών του παραφυσικού, ‘Warrens’ την οποία μέχρι τώρα είχε υποδυθεί η Sterling Jerins. Με βάση και σχετικές αναφορές του Deadline, στην όλη πλοκή θα παίξουν καθοριστικό ρόλο και οι babysitters που θα φροντίζουν την μικρή.

Το σενάριο του έργου θα επιμεληθεί ο Gary Dauberman (The Nun, It), ο οποίος μέσα στα πλαίσια του Comic-Con είχε δηλώσει για το concept: «Στην πραγματικότητα , θα έχει να κάνει με τους ‘Warrens’ οι οποίοι φέρνουν την ‘Annabelle’ στο μέρος όπου πλέον δεν μπορεί να σπείρει τον όλεθρο, δηλαδή στο δωμάτιο όπου φυλάσσουν τα καταραμένα αντικείμενα. Όμως φυσικά και αποδεικνύεται ότι μπορεί να προξενήσει χάος και εκεί».

Δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη αν η Vera Farmiga και ο Patrick Wilson θα επανέλθουν στους γνώριμους χαρακτήρες τους, ως ‘Lorraine’ και ‘Ed Warren’.

Τα γυρίσματα του Annabelle 3 ξεκινούν τον επόμενο μήνα, με την ημερομηνία προβολής του θρίλερ να έχει οριστεί για τις 3 Ιουλίου του 2019.