The Long Dumb Road: Στο νέο trailer ξεκινά μία ξεχωριστή φιλία πάνω σε τέσσερις τροχούς

Από την οποία φυσικά δεν λείπουν τα ευτράπελα και τα παράξενα
29 Σεπτεμβρίου 2018 09:59
The Long Dumb Road: Στο νέο trailer ξεκινά μία ξεχωριστή φιλία πάνω σε τέσσερις τροχούς

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε το πρώτο trailer και η αφίσα για την επερχόμενη κωμωδία The Long Dumb Road της Hannah Fidell (A Teacher, 6 Years), όπου σε κεντρικούς ρόλους βλέπουμε τον Tony Revolori (Spider-Man: Far From Home, The Grand Budapest Hotel), και τον Jason Mantzoukas (Brooklyn Nine-Nine, John Wick 3: Parabellum).

 Η υπόθεση του έργου εστιάζει στον ‘Nat’ ( Revolori ), έναν νεαρό και φιλόδοξο φωτογράφο ο οποίος κατευθύνεται σε μία σχολή Καλών Τεχνών στο Los Angeles, και στον ‘Richard’(Mantzoukas), έναν μηχανικό, με ευθύ, αυθόρμητο και ελεύθερο πνεύμα, που είναι λάτρης της στιγμής, της παρέας και του ποτού ενώ παλεύει να αφήσει πίσω του λάθη και πληγές του παρελθόντος. Οι δρόμοι τους διασταυρώνονται τυχαία στο Austin και αποφασίζουν να ξεκινήσουν μαζί ένα ταξίδι προς τον Αμερικανικό Νότο. Κατά την διαδρομή περνούν μέσα από γραφικές πόλεις, διασχίζοντας μονοπάτια όπου θα ξανανταμώσουν με γνώριμα πρόσωπα, θα συναντηθούν με άλλους ταξιδιώτες, καλούς και κακούς Σαμαρείτες. Οδηγός και συνεπιβάτης πατούν τέρμα το γκάζι σε μία περιπέτεια-ύμνο προς την αληθινή φιλία, την εμπιστοσύνη, την ωριμότητα και την αυθεντικότητα. Στον ορίζοντα τους διανοίγονται διάφορες προοπτικές καθώς κατευθύνονται στον προορισμό τους, ακολουθώντας μία πορεία γεμάτη εκπλήξεις και μαθήματα ζωής.

Το cast συμπληρώνουν οι: Taissa Farmiga (The Nun, American Horror Story), Grace Gummer (Mr. Robot), Casey Wilson (Gone Girl), και ο υποψήφιος για Χρυσή Σφαίρα, Ron Livingston (Band of Brothers).

Το The Long Dumb Road αναμένεται να κάνει το διανεμηθεί στις Η.Π.Α. στις 9 Νοεμβρίου του 2018 ενώ θα είναι διαθέσιμο σε υπηρεσία VOD από τις 16 Νοεμβρίου του 2018. Παρακάτω μπορείτε να δείτε την αφίσα και το σχετικό trailer: