Serenity trailer: Μπορεί η αλήθεια να ναυαγήσει σε έναν ωκεανό από ψέματα;

Οι Matthew McConaughey και Anne Hathaway ανοίγονται σε αχαρτογράφητα νερά
29 Σεπτεμβρίου 2018 09:50
Serenity trailer: Μπορεί η αλήθεια να ναυαγήσει σε έναν ωκεανό από ψέματα;

Kυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το Serenity, το επερχόμενο συναρπαστικό θρίλερ του υποψήφιου από την Ακαδημία, Steven Knight (Dirty Pretty Things, Eastern Promises, Locke), στο οποίο σε κεντρικές ερμηνείες βλέπουμε τους βραβευμένους με Όσκαρ, Matthew McConaughey (Dallas Buyers Club) και Anne Hathaway (Les Misérables).

Ο δημιουργός του Peaky Blinders και του Taboo ενορχηστρώνει την δράση ενός θρίλερ γεμάτο σασπένς και ίντριγκα όπου τα πάντα μοιάζουν να βυθίζονται σε μία σκοτεινή δίνη συναισθημάτων και επικίνδυνων παρορμήσεων.

Το φιλμ εστιάζει στον ‘Baker Dill’ (Matthew McConaughey) έναν ψαρά ο οποίος κάνει επίσης μικρές τουριστικές περιηγήσεις  με το σκάφος του για τους επισκέπτες που επιθυμούν να  φτάσουν μέχρι το Plymouth Island. Την ήρεμη ρουτίνα του θα αναστατώσει ο ερχομός της πρώην συζύγου του, ‘Karen’ (Anne Hathaway) η οποία του ζητά να την βοηθήσει. Τον παρακαλεί να σώσει εκείνη και τον γιο τους από τον νέο άνδρα που παντρεύτηκε (Jason Clarke) ο οποίος συχνά γίνεται ιδιαίτερα βάναυσος απέναντί τους. Το μόνο που πρέπει να είναι κάνει ο ‘Dill’  είναι να συμφωνήσει σε έναν καλομελετημένο φόνο που θα φαντάζει με θαλάσσια κρουαζιέρα όπου όμως θα καταλήξει με το να χαθεί μέσα στο πέλαγος ο τωρινός σύντροφος της γυναίκας, γενόμενος εύκολη λεία για τους καρχαρίες. Η ‘Karen’ θα βάλει τα δυνατά της να δελεάσει ξανά τον πατέρα του παιδιού της, θυμίζοντάς του την προϊστορία τους, με τον ίδιο να αντιμετωπίζει ένα φρικτό ηθικό δίλημμα και μία κατάσταση που εναλλάσσεται ανάμεσα στο είναι και στο φαίνεσθαι.

Το cast συγκροτούν οι: Djimon Hounsou, Jeremy Strong, και η Diane Lane. Το Serenity έχει οριστεί να διανεμηθεί από την Aviron Pictures στις Η.Π.Α. στις 25 Ιανουαρίου του 2019. Παρακάτω έπεται το σχετικό trailer: