Sadie trailer: Μία έφηβη αποφασίζει να στηρίξει την οικογένειά της από την εισβολή τρίτων

Και χαράσσει τον δικό της δρόμο σε μία διαδρομή ζωής γεμάτη προκλήσεις
24 Σεπτεμβρίου 2018 14:00
Sadie trailer: Μία έφηβη αποφασίζει να στηρίξει την οικογένειά της από την εισβολή τρίτων

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του The Playlist, μέσα στα πλαίσια του κινηματογραφικού φεστιβάλ South by Southwest κυκλοφόρησε νέο trailer για το επερχόμενο δράμα Sadie της Megan Griffiths, όπου σε πρωταγωνιστικό ρόλο βλέπουμε την ανερχόμενη νεαρή ηθοποιό Sophia Mitri Schloss που αποτελεί πραγματική έκπληξη με την ερμηνεία της!

Το εν λόγω έργο αφηγείται την ιστορία της ‘Sadie’, ενός κοριτσιού που αναλαμβάνει ρόλο προστάτη οικογενείας μιας που ο πατέρας της ως στρατιωτικός πολλές φορές εξαιτίας των μεταθέσεών του πρέπει να λείπει για μεγάλα διαστήματα σε άλλα μέρη. Η κόρη του λοιπόν, η οποία τον αγαπά πολύ και θαυμάζει  την αφοσίωσή του στο καθήκον απέναντι στην πατρίδα γνωρίζοντας το ρίσκο που ενέχει η δουλειά του, αποφασίζει να επαγρυπνά εκείνη στην θέση του, για την ηρεμία του σπιτικού τους. Όταν όμως στο προσκήνιο εμφανίζεται ένας άλλος άνδρας, ο 'Cyrus' (John Gallagher Jr), ο οποίος προσεγγίζει την μητέρα της, ‘Rae’ (Melanie Lynskey), η ‘Sadie’ εκλαμβάνει την παρουσία αυτού του ξένου ως μία απειλή για την γαλήνη των αγαπημένων της και είναι διατεθειμένη να κάνει ό,τι μπορεί για να “εξουδετερώσει” τον εχθρό.

Πρόκειται για ένα φιλμ που κάνει λόγο για τις καταστάσεις που καλούνται να διαχειριστούν όσοι έχουν κάποιον οικείο τους στα ένοπλα σώματα, κάτι που συνεπάγεται συχνά μεγάλη συναισθηματική φόρτιση όποτε επιστρέφει και αρκετές εσωτερικές μάχες όποτε βιώνουν και πάλι την μακρά απουσία του.

Το cast συμπληρώνουν επίσης οι: Tony Hale, Keith L.Williams και η Danielle Brooks.

To Sadie αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στις Η.Π.Α. στις 12 Οκτωβρίου του 2018. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: