Tyrel: Στο πρώτο trailer αποκαλύπτεται ο φιλόδοξος διάδοχος του Get Out

Με τον Sebastián Silva να βαδίζει στα χνάρια του βραβευμένου με Όσκαρ, Jordan Peele
24 Σεπτεμβρίου 2018 17:20
Tyrel: Στο πρώτο trailer αποκαλύπτεται ο φιλόδοξος διάδοχος του Get Out

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, η Magnolia Pictures έθεσε σε κυκλοφορία το πρώτο επίσημο trailer του επερχόμενου ιδιότυπου δράματος Tyrel του Sebastián Silva (The Maid, Sandra) το οποίο φέρει πολλές ομοιότητες με το ψυχολογικό-κοινωνικό θρίλερ Get Out  του βραβευμένου από την Ακαδημία, Jordan Peele.

Το εν λόγω έργο εστιάζει στον ‘Tyrel’, έναν νεαρό ο οποίος ξεκινά μαζί με τον φίλο του να πάνε μία εκδρομή στο Catskills για ένα πάρτι γενεθλίων με ορισμένους ανθρώπους που δεν τους γνωρίζει. Όταν φτάνουν εκεί γίνεται κατανοητό ότι είναι ο μόνος έγχρωμος άνδρας μέσα στην παρέα και ότι πρόκειται να ακολουθήσει ένα γερό κρας τεστ με αλκοόλ. Αν και αρχικά ο Tyrel δείχνει να ενσωματώνεται άμεσα στην συντροφιά αυτή, εντούτοις κάτι δείχνει να τον ξενίζει και να τον ανησυχεί κατά βάθος. Σύντομα οι τόνοι θα ανέβουν και το άγριο μεθύσι που γίνεται θα βγάλει στην επιφάνεια τα πιο βίαια ένστικτα ανάμεσα στους καλεσμένους.

Πρωταγωνιστούν οι: Jason Mitchell ( Straight Outta Compton, Mudbound), Christopher Abbott (James White, Catch-22), Michael Cera (Superbad, Arrested Development), Caleb Landry Jones (Three Billboards Outside Ebbing, Missouri, Twin Peaks), Michael Zegan (The Marvelous Mrs. Maisel, Boardwalk Empire), Philip Ettinger (Compliance, One Dollar), Ann Dowd (The Handmaid’s Tale, Hereditary), και ο πρόσφατα αποβιώσας νικητής Emmy, Reg E.Cathey (Luke Cage, Outcast, House of Cards).

Η ταινία αυτή παρουσιάστηκε και στο Syndance Film Festival και απέσπασε πολύ θετικά σχόλια. Την παραγωγή του project συντόνισαν οι Silva, Max Born και ο Jacob Wasseman.

Το Tyrel αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στις αμερικανικές αίθουσες στις 5 Δεκεμβρίου του 2018. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: