First Man: Τα λόγια του Προέδρου Kένεντι αντηχούν στο νέο trailer

Με τον Ryan Gosling να κατακτά το διάστημα ως ο Neil Armstrong
20 Σεπτεμβρίου 2018 18:05
First Man: Τα λόγια του Προέδρου Kένεντι αντηχούν στο νέο trailer

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Collider, η Universal Pictures έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο trailer για το βιογραφικό δράμα First Man που σκηνοθετεί ο Damien Chazelle (La La Land, Whiplash), και στο οποίο κεντρικό ρόλο ερμηνεύει ο Ryan Gosling (Blade Runner 2049,The Ides of March, Drive) ως ο Neil Armstrong που το 1969 υπήρξε αρχηγός της αποστολής ‘Apollo 11’ γενόμενος εκείνος που πάτησε πρώτος το πόδι του στο φεγγάρι.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ σεναριογράφος του Spotlight και του The Post, Josh Singer, επεξεργάστηκε τους διαλόγους της ταινίας αντλώντας υλικό από το μυθιστόρημα First Man: A Life Of Neil A. Armstrong” του James R. Hansen που πραγματεύεται πότε προσσεληνώθηκε για πρώτη φορά ο άνθρωπος και τις συνακόλουθες δυσκολίες του όλου εγχειρήματος.

Το cast συγκροτούν επίσης: η Claire Foy (The Crown) ως η Janet Shearon δηλαδή η σύντροφος του Armstrong, ο Corey Stoll (The Strain) ως ο Buzz Aldrin, ο Kyle Chandler (Game Night) ως ο Deke Slayton, ο Jason Clarke (Dawn of the Planet of the Apes) ως ο Ed White, ο Shea Wigham (Kong: Skull Island) ως ο Gus Grissom, ο Jon Bernthal (The Punisher) ως ο David Scott, ο Brian d’Arcy James (13 Reasons Why) ως ο Joseph A. Walker, ο Pablo Schreiber (Den of Thieves) ως ο Jim Lovell, ο Patrick Fugit (Outcast), ο Cory Michael Smith (Gotham), ο Lukas Haas (The Revenant), ο Ciaran Hinds (The Terror), o Ethan Embry (Once Upon a Time), και ο Christopher Abbott (The Sinner).

Την παραγωγή του project συντόνισαν οι Wyck Godfrey, Marty Bowen, Chazelle και ο Gosling.

Το First Man καταφτάνει στους ελληνικούς κινηματογράφους στις 11 Οκτωβρίου του 2018. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: