Shirkers: Το νέο trailer αποκαλύπτει μία πολύ περίεργη εξαφάνιση

Ένα φρέσκο και γεμάτο μυστήριο ντοκιμαντέρ καταφτάνει στο Netflix
21 Σεπτεμβρίου 2018 08:02
Shirkers: Το νέο trailer αποκαλύπτει μία πολύ περίεργη εξαφάνιση

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, το Netflix έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο trailer για το επερχόμενο ντοκιμαντέρ Shirkers το οποίο εξετάζει την άκρως αινιγματική εξαφάνιση ενός σκηνοθέτη μαζί με τον οποίο τρεις φίλοι γύριζαν μία ταινία και είδαν να ματαιώνεται μία σημαντική τους απόπειρα κινηματογράφησης.

Όταν λοιπόν το 1992 η παρέα των Sandi Tan, Jasmine Ng και Sophie Siddique γύριζαν στην Σιγκαπούρη ένα cult φιλμ για εφήβους, όταν το υλικό που είχαν βιντεοσκοπήσει ως τότε εκλάπη από τον Αμερικανό συνεργάτη τους εν ονόματι Georges Cardona. Για παραπάνω από δύο δεκαετίες και αφότου χάθηκε κάθε ίχνος επαφής τους με τον Cardona, η Sandi Tan ως κριτικός κινηματογράφου και συγγραφέας πια στο L.A., επιστρέφει στην χώρα που γνώρισε όταν ήταν ακόμη νέα για να φρεσκάρει τις μνήμες της από έναν άντρα που από την μία την ενέπνευσε και από την άλλη την απογοήτευσε στον αγώνα της να κυνηγήσει το όνειρό της.

Πίσω από το σενάριο και την σκηνοθεσία του project που παίχτηκε και στο φετινό Sundance Film Festival  κερδίζοντας το  βραβείο ‘World Cinema Documentary Directing Award’, βρίσκεται η  Sandi Tan, μοιραζόμενη μαζί με τις Jessica Levin και Maya Rudolph (Bridesmaids, Maggie’s Plan) και καθήκοντα παραγωγού.

Το Shirkers αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις Η.Π.Α. στις 26 Οκτωβρίου του 2018. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: